Mερικά από τα μυστικά του που τον κάνουν...βιονικό, όπως τις διατροφικές του συνήθειες και τον τρόπο ζωής του φανέρωσε ο Έρλινγκ Χάαλαντ, που από πέρυσι που παίζει στην Πρέμιερ, έχει βαλθεί να σαρώσει όλα τα ρεκόρ!

Η δίαιτά του με τις χιλιάδες θερμίδες, ή ιστορίες όπως αυτή με τα λαζάνια που τρώει πριν από κάθε ματς ως γούρι, έχουν απασχολήσει πολλές φορές τον Τύπο και στο podcast του Λόγκαν Πολ έκανε ακόμη μία αποκάλυψη όταν ο προαναφερθείς είπε πως βάζει ταινία στη μύτη του κατά τη διάρκεια του ύπνου για να αναπνέει καλύτερα.

«Είμαι πολύ φαν του να χρησιμοποιείς το σώμα σου και να το κάνεις λειτουργικό ώστε να δουλεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο ύπνος είναι για μένα το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο», ανέφερε ο Χάαλαντ πριν ο Λόγκαν του πει πως ανακάλυψε προσφάτως τις ταινίες ύπνου που ανοίγουν τη μύτη και επιτρέπουν στον χρήστη να αναπνέει καλύτερα.

«Τότε ίσως να πρέπει να δοκιμάσεις να βάλεις ταινία στο στόμα σου. Σοβαρά. Κοιμάμαι με ταινία στο στόμα», απάντησε αμέσως ο Νορβηγός.