Ακόμη ένα ρεκόρ στη συλλογή του στη Premier League σημείωσε ο Έρλινγκ Χάαλαντ, με τον Νορβηγό επιθετικό να σπάει όλα τα κοντέρ. Ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι με το γκολ που πέτυχε στη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Μπρέντφορντ, έχει πλέον σκοράρει κόντρα σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος.

Σπάει όλα τα κοντέρ στην Premier League ο Έρλινγκ Χάαλαντ

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 1-0 της Μπρέντφορντ με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να σκοράρει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Ο Νορβηγός επιθετικός κατάφερε κάτι το απίστευτο, καθώς πλέον έχει σκοράρει κόντρα σε κάθε αντίπαλο που έχει βρει απέναντι του στη Premier League.

Ο Χάαλαντ έγινε ο δεύτερος παίκτης που πετυχαίνει κάτι τέτοιο μετά τον Χάρι Κέιν που έχει το απίστευτο 32/32 με τη φανέλα της Τότεναμ. Ο "Βίκινγκ" έχει πλέον 21/21 ενώ βρίσκεται στην Μάντσεστερ Σίτι κάτι παραπάνω από 1,5 χρόνο από τον Ιούλιο του 2022 και μετά.


Έχει σκοράρει κόντρα σε όλες τις ομάδες της Premier League ο Χάαλαντ

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα με τη νίκη της μείωσε τη διαφορά στο -1 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και η συνέχεια προμηνύεται συγκλονιστική, με την Άρσεναλ να καραδοκεί στο -2  Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα τους είναι προγραμματισμένο για τις 10 Μαρτίου, με τις δύο ομάδες να θέλουν να πάνε "αλώβητες" σ' εκείνη την αναμέτρηση.

Η επιστροφή του Έρλινγκ Χάαλαντ στην ενεργό δράση έχει "λύσει" τα χέρια του Ισπανού προπονητή , καθώς περιμένει από εκείνον να είναι ο πρωταγωνιστής στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν. 

Μάντσεστερ Σίτι - Μπρέντφορντ: 1-0 (MD 18, 20/2/24)