Με μια μεγάλη διάκριση επέστρεψε 16χρονος Κωνσταντίνος Μπαλάσκας, μέλος του αθλητικού συλλόγου ΤΙΤΑΝΕΣ, από το Πρωτάθλημα Νέων και Εφήβων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου,  το οποίο διεξήχθη από τις 20 έως τις 26 Αυγούστου 2023 στην Αστάνα του Καζακστάν.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός αθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Duo system Εφήβων και το ασημένιο μετάλλιο στο Duo Show Εφήβων και έτσι έχει πλέον κερδίσει 3 διαδοχικά χρυσά μετάλλια στο Duo system, σε παγκόσμια πρωταθλήματα Ζίου Ζίτσου στην κατηγορία Παίδων το 2021 και 2022 και στην κατηγορία Εφήβων το 2023. Στη φετινή διοργάνωση μάλιστα, η Ελλάδα ξεχώρισε ανάμεσα σε 43 χώρες και κατέκτησε την 5η θέση στη γενική κατάταξη.



Η ανακοίνωση της Groupama Ασφαλιστικής που είναι θερμός υποστηρικτής του


Με κορυφαίες διακρίσεις επέστρεψε ο δεκαεξάχρονος Κωνσταντίνος Μπαλάσκας, μέλος του αθλητικού συλλόγου ΤΙΤΑΝΕΣ, από το Πρωτάθλημα Νέων και Εφήβων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου (JJIF), το οποίο διεξήχθη από τις 20 έως τις 26 Αυγούστου 2023 στην Αστάνα, πρωτεύουσα του Καζακστάν.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός αθλητής, του οποίου χορηγός και θερμός υποστηρικτής είναι η Groupama Ασφαλιστική, απέσπασε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Duo system Εφήβων και το ασημένιο μετάλλιο στο Duo Show Εφήβων.

Με τη στήριξη του προπονητή του Ιωάννη Μπάλλα, ο Κωνσταντίνος έχει πλέον κερδίσει 3 διαδοχικά χρυσά μετάλλια στο Duo system, σε παγκόσμια πρωταθλήματα Ζίου Ζίτσου - στην κατηγορία Παίδων το 2021 και 2022 και στην κατηγορία Εφήβων το 2023. Στη φετινή διοργάνωση μάλιστα, η Ελλάδα ξεχώρισε ανάμεσα σε 43 χώρες και κατέκτησε την 5η θέση στη γενική κατάταξη.

Η ομάδα της Groupama Ασφαλιστικής συγχαίρει τον νεαρό πρωταθλητή Κωνσταντίνο Μπαλάσκα που, με την αδιάκοπη προσπάθειά του και τις επιτυχίες του, αποτελεί φωτεινό παράδειγμα και πηγή έμπνευσης για τους αθλητές που τώρα βρίσκονται στο ξεκίνημά τους, συμβάλλοντας παράλληλα στην ανάπτυξη του αθλητισμού στη χώρα μας.

Σχετικά με τη Groupama Ασφαλιστική

Η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται διαχρονικά στις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς. Με 95 χρόνια ιστορίας και κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €175,9 εκ. το 2022, η εταιρεία διακρίνεται για την αξιοπιστία και την καινοτομία των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Η Groupama Ασφαλιστική προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης υγείας & περιουσίας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα αναπτύσσει έξυπνες λύσεις αποταμίευσης και επένδυσης. Για την πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών της, αναβαθμίζει με συνέπεια τα ψηφιακά της εργαλεία και διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο ασφαλιστικών συνεργατών σε κάθε γωνιά της χώρας. Το ανθρώπινο δυναμικό της Groupama Ασφαλιστικής -οι 309 εργαζόμενες και εργαζόμενοι- αποτελεί την κινητήριο δύναμη της εταιρείας που διασφαλίζει την συνεχή ανάπτυξη και ευημερία της και παράλληλα την καθιστά άκρως ανταγωνιστική. Από το 2007, η εταιρεία αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama. Περισσότερες σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στη διεύθυνση https://www.groupama.gr/.