Η κάτοχος του Champions League, Μάντσεστερ Σίτι και η πολυνίκης του Europa League, Σεβίλλη, ρίχνονται στην μάχη για το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της σεζόν.

Σήμερα (Τετάρτη 16/8, 22:00) οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την Ελλάδα να φιλοξενεί ευρωπαϊκό τελικό. Το γήπεδο του Ολυμπιακού κρίθηκε κατάλληλο για να φιλοξενήσει μία αναμέτρηση τέτοιου βεληνεκούς από την UEFA και ήδη από χθες (Τρίτη 15/8) έχουν ξεκινήσει οι εκδηλώσεις. Οι μεγαλύτεροι αστέρες θα πατήσουν το πόδι σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα της χώρας μας και θα μας προσφέρουν σπουδαίες στιγμές.

Τα τρόπαια του Champions League, Europa League και Σούπερ Καπ «στόλισαν» το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά με πλήθος κόσμο να πηγαίνει στο συγκεκριμένο σημείο για να φωτογραφηθεί με τις κούπες. Φυσικά υπήρχαν και δραστηριότητες για τα παιδιά που συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.

Οι δύο ομάδες έκαναν τις τελευταίες προπονήσεις τους χθες ενώ στα social media τους δημοσίευαν διαρκώς φωτογραφίες από το γήπεδο το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο για αυτή την ευρωπαϊκή γιορτή του ποδοσφαίρου.