Ο Νεϊμάρ φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στην έξοδο του από την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Βραζιλιάνο να συνεχίζει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα τη Χιλάλ.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής συμφώνησε οριστικά με την ομάδα από τη Σαουδική Αραβία και στο Παρίσι είναι ικανοποιημένοι που ξεφορτώνονται το παχυλό συμβόλαιό του. Ο Νεϊμάρ συμφώνησε για δύο χρόνια και θα έχει λαμβάνειν 160 εκατομμύρια ευρώ συνολικά. Η αρχική πρόταση δεν του απέδιδε τόσα, αλλά η Χιλάλ αύξησε τα χρήματα μετά την απώλεια του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Σαουδικής Αραβίας, δηλαδή την ήττα 2-1 από την Ιτιχάντ. 

Όπως αναφέρει «RMCsports», ο 31χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής προσεχώς θα μεταβεί στη χώρα, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Αυτό που απομένει για να γίνει επίσημο, είναι να τα βρουν οι δύο σύλλογοι μεταξύ τους στο θέμα της αποζημίωσης, καθώς ο Νεϊμάρ έχει συμβόλαιο με την Παρί ως το 2027. 

Έτσι, μπορεί η Αλ Χιλάλ να μην πήρε τον Λιονέλ Μέσι, ωστόσο θα αποκτήσει ένα άλλο μεγάλο ποδοσφαιριστή, με τον Νεϊμάρ να γίνεται συμπαίκτης με τους Μάλκομ, τον Μιλίνκοβιτς Σάβιτς και τον Κουλιμπαλί.