Ένας πονοκέφαλος λιγότερος για τον Μπαρτσελόνα. Η Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με την Le Parisien, σταματά το κυνήγι της υπογραφής του Λιονέλ Μέσι και έτσι οι Μπλαουγκράνα βρίσκονται πιο κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Οι Παριζιάνοι αποφάσισαν να δώσουν τέλος στην διεκδίκηση του Μέσι, παρά το γεγονός ότι πέρασαν μεγάλο μέρος της περσινής περιόδου επιδεικνύοντας τις προθέσεις τους για την μεγάλη μεταγραφή. Αφορμή της παύσης του ενδιαφέροντος στάθηκε η συμπεριφορά του «Πούλγκα», ο οποίος με δηλώσεις του είχε αφήσει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο παραμονής του στην Καταλονία.

Τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου και η συμμετοχή του 34χρονου στο Κόπα Αμέρικα δεν έχουν επιτρέψει ακόμα να τελεσιδικήσει το ζήτημα, αλλά σύμφωνα με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, όλα πάνε βάσει σχεδιασμού. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στο ζήτημα που απασχολεί όλους τους οπαδούς των Καταλανών.

Με την απόσυρση της Παρί σβήνει και το όνειρο για εκ νέου συνύπαρξη του Νεϊμάρ με τον Μέσι, με τους δύο φίλους να συνεχίζουν σε ξεχωριστούς δρόμους μετά την κοινή τους θητεία στους Μπλαουγκράνα.