Πέραν της κρίσιμης ευρωπαϊκής εβδομάδας που έρχεται για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ στο Champions League, Ολυμπιακό στο Europa και ΠΑΟΚ-Άρη στο Conference League, η Ελλάδα, ο Πειραιάς προετοιμάζονται για την μεγάλη γιορτή του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου, το Super Cup στις 16 Αυγούστου μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι-Σεβίλλης. Το Καραϊσκάκη φοράει τα γιορτινά του και η εικόνα θα διαφημίσει την πατρίδα μας σε ολόκληρο τον κόσμο, σηματοδοτώντας και την έναρξη της σεζόν.

Στην αντίστροφη μέτρηση, η Σίτι αύριο παίζει για το τέταρτο διαδοχικό τρόπαιο μετά το περυσινό τριπλ-κράουν. Θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ στον τελικό του Κομιούνιτι Σίλντ.

Στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός περιμένει την άφιξη του Αγιούμπ Ελ Κααμπί για την επίθεση του. Ο Μαροκινός επιθετικός αποδέχτηκε την πρόταση των «ερυθρόλευκων» και έρχεται για τις υπογραφές.

Ο Παναθηναϊκός κινείται στην αγορά για έναν δεξιό μπακ και στο προσκήνιο βρίσκεται ο 23χρονος Αργεντινός της Μπόκα Τζούνιορς, Μαρσέλο Βάιγκαντ. Ο Βάιγκαντ έχει συμβόλαιο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2024 και οι πράσινοι έχουν επαφές για την απόκτηση του.

Ημέρα Εσέκιελ Πόνσε στην ΑΕΚ. Ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται άμεσα στην Αθήνα, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση. Ο Ντομαγκόι Βίντα προπονήθηκε σήμερα και υπολογίζεται για τα ματς με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ.