Σάλο έχει προκαλέσει στην Αργεντινή η Γιαμίλα Ροντρίγκεζ που αυτές τις μέρες παίζει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νέας Ζηλανδίας και στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ιταλία ο φακός απαθανανάτισε τα τατουάζ που έχει στο αριστερό της πόδι.

Η 25χρονη Ροντρίγκεζ που αγωνίζεται στην Παλμέιρας και στο παρελθόν έπαιξε στη Μπόκα Τζούνιορς έχει στο πάνω μέρος του ποδιού της τον Ντιέγκο Μαραντόνα και στο κάτω τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όταν ρωτήθηκε γιατί έχει τον Ρονάλντο και όχι τον Μέσι είπε: «Έχω τους δύο καλύτερους στον κόσμο στο αριστερό μου πόδι».

Αυτή η δήλωση ενόχλησε πάρα πολύ τους Αργεντινούς και της επιτέθηκαν με ακραία σχόλια στο Twitter. Μάλιστα πολλοί απείλησαν και τη ζωή της. Η ίδια μετά από όλα αυτά έσπευσε να γράψει στα social media: «Σας παρακαλώ αρκετά.

Δεν περνάω καλά. Σε ποιο σημείο είπα ότι είμαι κατά του Μέσι; Δεν μπορείς να έχεις ένα είδωλο ή έναν παίκτη που σου αρέσει; Σας παρακαλούμε. Ποτέ δεν είπα ότι είμαι κατά του Μέσι και δεν θα ήμουν ποτέ. Ο Μέσι είναι ο μεγάλος μας αρχηγός, αλλά το ότι λέω ότι η έμπνευσή μου και το είδωλό μου είναι ο CR7 δεν σημαίνει ότι μισώ τον Μέσι. Δεν είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να αγαπάμε μόνο τους παίκτες της χώρας μας. Παρακαλώ καταλάβετε ότι αυτό είναι ποδόσφαιρο και
ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του».