Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι πιο χαλαρός από τις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις, όμως δεν σταματάει να γυμνάζεται. Το ίδιο κάνει και η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντίγκεζ. Το ζευγάρι κρατάει την φόρμα του και φροντίζουν να γυμνάζονται καθημερινά και μάλιστα μαζί.

Η σύντροφος του Κριστιάνο, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ «ανέβασε» στο Instagram ένα βίντεο που την δείχνει να είναι στο γυμναστήριο μαζί με τον Κριστιάνο. 

Διαβάστε επίσης: Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο με βάση το «Forbes» - Ποια η διαφορά με τον Μέσι

Εκείνη "λιώνει" στον διάδρομο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο... χαλαρώνει στο ποδήλατο φορώντας και το καπελάκι του ανάποδα.

To ζευγάρι που ζει μόνιμα στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας είναι μαζί από το 2016. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και η ίδια μεγαλώνει τα άλλα τρία παιδιά του CR-7 που είναι από άλλες μητέρες.

 Οι χαλαρές διακοπές του Κριστιάνο Ρονάλντο

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο  άφησε για λίγο το Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ευρώπη.


Ταξιδεύοντας με το πολυτελές σκάφος του διάσημου ποδοσφαιριστή, ξεκίνησαν από τη Σαρδινία, πήγαν Ισπανία και κατέληξαν φυσικά στην γενέτειρά του, Πορτογαλία.
Η σύντροφος του Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, μοιράστηκε  στο προφίλ της στο Instagram μία σειρά από τρυφερές φωτογραφίες που απαθανατίζουν την οικογένεια σε ξέγνοιαστες στιγμές καθώς απολάμβαναν τις διακοπές τους στη θάλασσα. Είναι γνωστό πως ο Ρονάλντο είναι ένας πολύ αφοσιωμένος πατέρας και αυτό αποδεικνύεται από τις γλυκές εικόνες στις οποίες φαίνεται να κολυμπά και να κάνει βουτιές με τα μικρά παιδιά του.