Ήταν δεδομένο ότι οι δρόμοι του Ολυμπιακού με τον Ματιέ Βαλμπουένα έπειτα από τέσσερα χρόνια θα χώριζαν και το βράδυ της Κυριακής ήρθε η επιβεβαίωση. Ο Απόλλων Λεμεσού ανακοίνωσε την απόκτηση του 39χρονου Γάλλου μέχρι και τον Μάιο του 2024. 

Ο Βαλμπουένα θα ταξιδέψει ως τη Σλοβακία προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Ο Απόλλων, πάντως, ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου. 

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λεμεσού


Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο, ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Ματιέ Βαλμπουενά μέχρι τον Μάιο του 2024.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1984 και αγωνίζεται τόσο στη θέση του επιτελικού μέσου, όσο και του ακραίου επιθετικού.

Στο παρελθόν ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στις Μαρσέιγ, Δυναμό Μόσχας, Ολύμπικ Λυών, Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά αγωνίστηκε με επιτυχία με την εθνική Ανδρών Γαλλίας συμπληρώνοντας 58 συμμετοχές ενώ πέτυχε οκτώ γκολ.

Ο Βαλμπουενά αναμένεται τη Δευτέρα (24/07) να αφιχθεί στο προπονητικό κέντρο όπου βρίσκεται η αποστολή της ομάδας μας στην Σλοβακία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να επικυρωθεί η συμφωνία