Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες με εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Γιώργος Μασούρας, του Γιουσέφ ελ Αραμπί στο 65' και πήρε ένα "τρίποντο" που τον έφερε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στη Super League ύστερα από 14 παιχνίδια, ισόβαθμο με τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. 

Ο Αραμπί σκόραρε σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, ύστερα από το 5-2 με την Μπάτσκα Τόπολα στο Καραϊσκάκη την περασμένη Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου, που έδωσε στον Ολυμπιακό το δικαίωμα να συνεχίσει την ευρωπαϊκή πορεία του στο Conference League, μάλιστα τη Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου, ανήμερα του παιχνιδιού με τον Πανσερραϊκό, έγινε στην UEFA η κλήρωση. Οι "ερυθρόλευκοι" πρόκειται να αντιμετωπίσουν τη Φερεντσβάρος, με πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, στις 19:45 της 15ης Φεβρουαρίου του 2024, και ρεβάνς στη Βουδαπέστη, στις 22 Φεβρουαρίου και δεκάτη βραδινή. 

Ο 36χρονος Μαροκινός δεν έχει τα στατιστικά του όχι πολύ μακρινού παρελθόντος, αλλά παραμένει επιδραστικός. Μετά το γκολ που πέτυχε, ο Ματιέ Βαλμπουένα πήρε το μέρος του, αφού ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, προπονητής με τον οποίο ο Ολυμπιακός άρχισε τη χρονιά, τον είχε παροπλισμένο, με τον 39χρονο Γάλλο να... ξεκλειδώνει ύστερα από ένα tweet που έγραψε ο λογαριασμός Olympiakos France, στο οποίο ανέφερε, "Και είναι κρίμα, θα τον χρειαζόμασταν πριν". Είχε ήδη ποστάρει το επώνυμο του επιθετικού του Ολυμπιακού με κεφαλαία γράμματα, ενώ αργότερα έγραψε ότι η φυγή του Μαρτίνεθ και του Γιόβετιτς ήταν η ευκαιρία για να παίξει ο Μαροκινός. Ο Βαλμπουένα, που έπιασε το νόημα, ότι το σχόλιο αφορούσε στον Αραμπί, απάντησε ότι "ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι" και δίπλα τοποθέτησε το emoticon του κλόουν. Μάλιστα, ο Αραμπί, που παίζει στον Ολυμπιακό από το 2019, έπαιξε μέχρι και στον Ολυμπιακό Β για να παραμείνει ζεστός και η απόλυση του Ισπανού σε συνδυασμό με την πρόσληψη του Καρβαλιάλ.