Πανικός στο Μαϊάμι για τον Λιονέλ Μέσι λίγο πριν από το επίσημο ντεμπούτο του Αργεντινού σταρ στο MLS  με την τοπική Ιντερ. Ο 36χρονος Αργεντίνος σταρ πριν το επίσημο ντεμπούτο την Κυριακή με την Ίντερ, έφερε κύματα ενθουσιασμού στο ισπανόφωνο αλλά και στο Αμερικανικό φίλαθλο κοινό.

Η αδημονία για την παρουσία του Μέσι στο γήπεδο της τοπικής Ίντερ με αντίπαλο την μεξικανική Κρουζ Αζούλ ικανοποιήθηκε εν μέρει όταν ο ίδιος έκανε ως καλός οικογενειάρχης τα ψώνια του σε σούπερ μάρκετ μικροί και μεγάλοι έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Σε κάποιο σημείο του Μαϊάμι φιλοτεχνήθηκε τοιχογραφία – προσωπογραφία του Μέσι και ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν παρών. Άριστος χειρισμός του μάρκετινγκ από τον εξίσου διάσημο πρώην Άγγλο ποδοσφαιριστή.

Αθωώθηκε ο Μπενζαμέν Μεντί για τις σεξουαλικές επιθέσεις

Στην Αγγλία ο Μπενζαμέν Μεντί αθωώθηκε από δικαστήριο του Τσέστερ και για τις σεξουαλικές επιθέσεις εις βάρος δύο γυναικών το 2020.

Ο 28χρονος Γάλλος ποδοσφαιριστής προφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2021 και στη συνέχεια η Μάντσεστερ Σίτι έλυσε το συμβόλαιό του, καθώς εκκρεμούσαν εις βάρος του συνολικά οκτώ κατηγορίες για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις.

Copa Sudamericana: Νίκη 2-1 για τη Λιμπερτάδ έναντι της Τίγκρε

Στην πρωτεύουσα της Παραγουάης Ασουνσιόν η Λιμπερτάδ κράτησε την έδρα της με αντίπαλο την αργεντίνικη Τίγκρε στον πρώτο αγώνα για τη φάση των 32 του Copa Sudamericana.

Παρότι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με σκόρερ τον Αρμόα στο 32′, οι Παραγουανοί ανέτρεψαν την κατάσταση.

Στο 51΄ο Μελγκαρέσο ισοφάρισε σε 1-1 και λιγο πριν τη λήξη του ματς έβαλαν κι άλλο γκολ με τον Καρντόσο. Νίκη 2-1 για τη Λιμπερτάδ.