Απασφάλισε με την περίπτωση του Νεϊμάρ και της συντρόφου του, Μπρούνα Μπιανκάρντι, η οποία σύντομα θα φέρει τον καρπό του έρωτά τους στον κόσμο, η αδελφή της τελευταίας, Μπιάνκα. 



Μετά το σκηνικό με τη συγγνώμη του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή στην Μπρούνα επειδή απίστησε, αλλά και τους όρους που έβαλε η τελευταία για το πώς πρέπει να διαχειρίζεται παρόμοιες περιπτώσεις μελλοντικά, η Μπιάνκα «ξεκλείδωσε» και καταφέρθηκε εναντίον του κουνιάδου της, αλλά και όσων λένε ότι η Μπρούνα τα ανέχεται επειδή ο Νεϊμάρ είναι πλούσιος και διάσημος



«Σας συνιστώ να σταματήσετε να αντιμετωπίζετε σοβαρές καταστάσεις με γέλιο. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσεις τη σοβαρότητα της κατάστασης όταν δεν έχεις ευθύνη και δέσμευση για τον άλλον. Εκτός από το ότι περιτριγυρίζεται από ανθρώπους που του φέρονται σαν Θεό που χειροκροτούν τις μαλακίες του. Τα σχόλια της φωτογραφίας που αναγνωρίζει την προδοσία το αποδεικνύουν.

Πολλοί παραθέτουν στίχους Θεού και Βίβλου. Κάνει πλάκα με την κατάσταση αντί να νιώθει ντροπή. Γελάς στα social media και βάζεις την αδελφή μου σε λάθος θέση για άλλη μια φορά. Νομίζεις ότι οι άλλοι θέλουν να σε γκρεμίσουν, αλλά πέφτεις κάτω μόνος σου. Ένας άνθρωπος που αρνείται να είναι άντρας, αρνείται να ωριμάσει και να αναλάβει την ευθύνη για ό,τι κάνει» έγραψε αρχικά.

View this post on Instagram

A post shared by Diario Olé (@diario.ole)



Έπειτα, τόνισε κατηγορηματικά: «Για όσους πιστεύουν ότι η αδελφή μου είναι σε αυτήν τη σχέση για συμφέροντα, χρήματα και φήμη, ας καταλάβουν μια για πάντα: δεν το έχει και δεν το χρειάζεται. Δεν υπήρξε ποτέ κανένα είδος συμβολαίου ή συμφωνίας (σημ. που θα επέτρεπε στον Νεϊμάρ να είναι άπιστος). Αυτό είναι εξαιρετικά προσβλητικό για κάποιον που έχει μεγαλώσει σε μια σωστή οικογένεια».

View this post on Instagram

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)