Στο παρελθόν φαίνεται πως ανήκει πλέον η απίστευτη περιπέτεια του Ισραηλινού τερματοφύλακα Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος είχε συλληφθεί τον περασμένο Απρίλιο έξω από μπαρ στο Κολωνάκι, κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος 17χρονης Βελγίδας μαθήτριας.

Σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα sport5.co.il, οι σοβαρές κατηγορίες σε βάρος του 33χρονου ποδοσφαιριστή έχουν ήδη αποσυρθεί, καθώς «η εξέταση DNA απέδειξε πέρα από κάθε αμφιβολία πως ο Κλέιμαν έλεγε την αλήθεια».

Η ιστοσελίδα ανέφερε ακόμα ότι ούτε από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού προέκυψε κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο για εκείνον, ενώ το δημοσίευμα έκλεινε με την αποκάλυψη ότι ο διεθνής γκολκίπερ θα συνεχίσει στην Ελλάδα, καθώς έχει ήδη υπογράψει στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά τη σύλληψή του, ο Κλέιμαν, ο οποίος είναι πατέρας τριών παιδιών, είχε τεθεί εκτός ομάδας με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος Αχιλλέα Μπέου. Μαζί του είχε απομακρυνθεί και ο συμπαίκτης του Ροντρίγκο Εσκοβάλ, με τον οποίο διασκέδαζε εκείνο το βράδυ του περασμένου Απριλίου.

Μετά την απολογία του, ο Μπόρις Κλέιμαν είχε αφεθεί ελεύθερος καταβάλλοντας 20.000 ευρώ ως εγγύηση, ενώ από την πρώτη στιγμή τόνιζε πως είναι αθώος, ζητώντας να περάσει ακόμα και από ανιχνευτή ψεύδους. Υπέρ του Κλέιμαν, εκτός από τον Εσκοβάλ, είχε καταθέσει και ο φυσικοθεραπευτής Ηλίας Τιμπαλάκης. Και οι δύο υποστήριξαν ότι η καταγγέλλουσα ήταν μεθυσμένη και δημιούργησε από το μυαλό της όλη την ιστορία. Στο πλευρό του Ισραηλινού τερματοφύλακα είχε βρεθεί από την πρώτη στιγμή και η σύζυγός του Λίαν.

«Ως αναμενόταν, περατώθηκε η δικογραφία που εκκρεμούσε κατά του τερματοφύλακα Μπόρις Κλέιμαν για σεξουαλική παρενόχληση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται και το επίσημο απαλλακτικό βούλευμα, ως δήλωσε και ο δικηγόρος του. Ο τερματοφύλακας βρίσκεται από σήμερα στα Γιάννενα και μετά από τις τελευταίες αυτές εξελίξεις αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του προπονητή της ομάδας και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα περίμενε ασφαλώς πρώτα να λάβει εγγυήσεις για την αθωότητα του τερματοφύλακα, προτού προχωρήσει στη σύναψη συμβολαίου» ανέφεραν από τον «Άγιαξ της Ηπείρου» για το ζήτημα.

Και πρόσθεσαν ότι «από το διαθέσιμο οπτικοακουστικό υλικό του μπαρ του Κολωνακίου όπου υποτίθεται τελέστηκαν τα αδικήματα, αλλά και τις εκθέσεις του αρμόδιου ιατροδικαστή, αποδεικνύεται ότι ο Κλέιμαν δεν διέπραξε κανένα απολύτως αδίκημα».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «On Time» στις 3/07/2023