Κανένα θέμα με τον Κώστα Μήτρογλου και τα χρήματα που ζητούσε δεν υπάρχει πλέον για τον Άρη, αφού η ποινή αφαίρεσης βαθμών αποφεύχθηκε. Οι «κίτρινοι» προχώρησαν στην εξόφληση όλων των χρημάτων που όφειλαν στον 35χρονο επιθετικό και έτσι έβαλαν τέλος σε ένα ζήτημα που είχε απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν. 

Στις 20 Ιουνίου είχε βγει απόφαση που υποχρέωνε τον Άρη να εξοφλήσει όλο το ποσό προς τον ποδοσφαιριστή, με τον Μήτρογλου να ζητά την ενεργοποίηση ποινών, όπως το -3 για τους Θεσσαλονικείς.

Από τον Άρη υποστήριζαν ότι δεν υπάρχει καμία ανησυχία και πως μέχρι το τέλος του μήνα θα εξοφληθεί, κάτι που συνέβη.

Στο ερασιτεχνικό της Γερμανίας ο Μήτρογλου 

Την Πέμπτη (29/6) έγινε γνωστό ότι ο Κώστας Μήτρογλου θα συνεχίσει την καριέρα του σε ερασιτεχνικό επίπεδο, καθώς μετά από μια πλούσια καριέρα και γκολ στα ευρωπαϊκά γήπεδα αποφάσισε να επιστρέψει στη Γερμανία μαζί με την οικογένειά του.

Ο 35χρονος συμφώνησε με τη Σχέρκενμπεργκ, που αγωνίζεται στην έκτη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου. Η συγκεκριμένη ομάδα εδρεύει στην πόλη Μερς, η οποία είναι πολύ κοντά στο Ντούισμπουργκ. Οι Γερμανοί με ανάρτηση τους στα social meda ενημέρωσαν για την προσθήκη του «πιστολέρο» στο δυναμικό της ομάδας, με τους φιλάθλους της να την υποδέχονται με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.

Η ανάρτηση στο Facebook του γερμανικού ερασιτεχνικού συλλόγου