Σε ένα παιχνίδι για τη 10η αγωνιστική της Basket League, ο Άρης νίκησε το Περιστέρι 81-73 και πλέον είναι μόνος τέταρτος στη βαθμολογία.

Ήταν ένα παιχνίδι που ο Άρης είχε το προβάδισμα από την αρχή, το Περιστέρι δεν πέρασε ποτέ μπροστά και είχε μόλις μία ισοπαλία στο... 6-6. Ωστόσο, το ματς δυναμιτίστηκε με 0,3'' για τη λήξη, όταν ο Ξανθόπουλος έπεσε στη ρακέτα του Άρη ύστερα από άστοχο τρίποντο, ο Μποχωρίδης του είπε κάτι και οι δύο γκαρντ βρέθηκαν να λογομαχούν, ενώ δεν απεφεύχθησαν οι ψιλές. Ο προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης, έκανε challenge στη φάση ενώ ο Τολιόπουλος του Άρη είχε κερδίσει φάουλ που τον έστελνε στις βολές, αλλά οι διαιτητές δεν άλλαξαν την απόφασή τους.











Οι "κίτρινοι" δεν είναι ότι απέφυγαν τις τάσεις αυτοχειρίας, αφού προηγούνταν 16 πόντους, 77-61, στο 37', και το Περιστέρι βρέθηκε πίσω έξι πόντους, 79-73, με 40,3'' για τη λήξη. Η αθηναϊκή ομάδα είχε τη δυνατότητα να φέρει τη διαφορά στους τρεις, αλλά το τρίποντο του Ράγκλαντ ήταν άστοχο. 









Ο Άρης έχει 16 βαθμούς, ένα λιγότερο από τον τρίτο Προμηθέα και το δεύτερο Ολυμπιακό, ο οποίος έχει παιχνίδι τη Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, με την Καρδίτσα (20:15), ενώ τα παιχνίδια για την Basket League την Κυριακή ολοκληρώνονται με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στις 20:15 την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου.