Ο  Κιλιάν Εμπαπέ δηλώνει ότι θα παραμείνει στο Παρίσι, την ώρα που η Παρί Σεν Ζερμέν του έστειλε τελεσίγραφο «ή ανανεώνεις ή σε πουλάμε». Παράλληλα η Ρεάλ Μαδρίτης τον θέλει διακαώς.

Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο δείχνει να γυρνάει γύρω από την υπόθεση του Γάλλου ποδοσφαιριστή με το μέλλον του να παραμένει ακόμη άγνωστο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης τον θέλει διακαώς, όμως για την ώρα ο ίδιος δηλώνει πως θα παραμείνει στο Παρίσι μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με την «Parisien», η γαλλική ομάδα δεν... καλύπτεται από το ενδεχόμενο αυτό, αφού σε περίπτωση που ο Εμπαπέ μείνει για μία ακόμη σεζόν, θα φύγει το 2024 ως ελεύθερος, κάτι που θα αφήσει την Παρί με άδεια χέρια.

Γι' αυτόν τον λόγο, ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί ενημέρωσε τη μητέρα του Γάλλου, Φάιζα Λαμάρι, πως αναμένει την άμεση απάντησή του, τονίζοντας πως αν ο Εμπαπέ δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του, θα πουληθεί!

Αν γίνει αυτό, φυσικά, η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει το προβάδισμα για την απόκτησή του, αφού το... σίριαλ μεταξύ τους συνεχίζεται για πολλά χρόνια και κάποια στιγμή πιθανότατα θα καταλήξει σε «γάμο».

Πηγή: sport-fm.gr