Να διεκδικήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ είναι αποφασισμένη η Ρεάλ Μαδρίτης. Πέρσι ο Γάλλος σούπερ σταρ δέχτηκε μεγάλη πίεση για να υπογράψει στην ομάδα της Μαδρίτης αλλά εκείνος επέλεξε να ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν και να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο!

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αντώνη Πατσούρα για το protothema.gr ο Γάλλος όμως δεν είναι και τόσο ευχαριστημένος από την Παρί και ενημέρωσε πως δεν θέλει να παραμείνει μετά το 2024, δηλαδή δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν.

Οι Παριζιάνοι είναι πλέον μπροστά σε μια ιστορική απόφαση. Εάν τον κρατήσουν και τη νέα χρονιά θα μπορεί να φύγει από την ομάδα και να πάει σε όποιο κλαμπ θέλει χωρίς να πάρουν ένα ευρώ!

Το πιο φρόνιμο είναι να τον πουλήσουν από τώρα εάν πιάσει την τιμή που θέλουν. Υπολογίζεται ότι δεν θα πουληθεί με ποσό κάτω των 180 εκατ. με την Equipe oμως να γράφει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορεί να δώσει έως και 200 εκατ. ευρώ.

Ο Εμπαπέ από την άλλη πριν από λίγες ώρες έγραψε στο Twitter πως δεν ισχύει ότι θα πάει στη Ρεάλ και θέλει να μείνει έως το 2024 στο Παρίσι. Η Ρεάλ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της αλλά επειδή έφυγαν αρκετοί παίκτες έχει μπάτζετ για να δώσει στον Εμπαπέ, ο οποίος θα βλέπει με καλύτερο μάτι την προοπτική της Μαδρίτης μετά και από την αποχώρηση του Μπενζεμά με τον οποίο δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

Πρόταση από την 14 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν έχει γίνει αλλά στο παιχνίδι δείχνει να μπαίνει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία όμως είναι υπό καθεστώς πώλησης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 433 (@433)