Δημοσίευμα «βόμβα» από τη Γαλλία για το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ. Το «αστέρι» της Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως οδεύει προς την Ρεάλ Μαδρίτης, με το deal των δυο ομάδων να φτάνει τα 250 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το «PSG Community», υπάρχει συμφωνία του Εμίρη του Κατάρ και ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν, Αλ Τάνι, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ για την πώλησή του Γάλλου στη Ρεάλ Μαδρίτης αντί 200 εκατ. ευρώ! Μάλιστα, το μπόνους που έχει μπει στη συμφωνία, ανεβάζει το deal στα 250 εκατ. ευρώ!

Το μπόνους των 50 εκατ. ευρώ σχετίζεται με τον αριθμό των συμμετοχών του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, επίτευξης στόχων, αλλά -κυρίως- με την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.

Υπενθυμίζεται ότι είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα που αναπαρήγαγαν την αποκάλυψη του «PSG Community» πως ο Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται αντιμέτωπος με τελεσίγραφο από την διοίκηση της Παρί (σ.σ. ανανεώνεις ή μπαίνει πωλητήριο)

Πλέον, μένει να φανεί αν οι Γάλλοι θα δικαιωθούν με το αποκλειστικό τους δημοσίευμα και ο Εμπαπέ γίνει το νέο «αστέρι» στην επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης.