Θα γίνει το νέο μεγάλο αστέρι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου; Θα φανεί τα επόμενα χρόνια. Η Ρεάλ Μαδρίτης επένδυσε πάνω στον Τζουντ Μπέλιγχαμ. Η μεταγραφή του 19χρονου μεσοεπιθετικού πήρε επίσημη μορφή. Και τα εκατομύρια ευρώ ρέουν προς την Ντόρτμουντ, καθώς η «βασίλισσα» πλήρωσε τα 103.000.000 ευρώ της ρήτρας αποδέσμευσης που είχε το συμβόλαιο του νεαρού διεθνούς άσου με τη γερμανική ομάδα. Επίσης ο σύλλογος της Βεστφαλίας θα καρπωθεί και άλλα 31.000.000 ευρώ, ανάλογα με τους αριθμούς και τους τίτλους που θα έχει ο Μπέλιγχαμ.

Στη δεύτερη θέση

Αλλά μπορεί να εκπληρώσει τις προσδοκίες της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τον κατέστησε τη δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της; Στην κορυφή είναι ο Εντέν Αζάρ, για τον οποίο δόθηκαν 115.000.000 ευρώ στην Τσέλσι. Στην τρίτη θέση είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ, η μεταγραφή του οποίου από την Τότεναμ έφτασε τα 101.000.000 ευρώ. Ένα εκατομμύριο λιγότερο κόστισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Βάσει των συγκεκριμένων κινήσεων, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η Ρεάλ Μαδρίτης συνδέεται με τη Μεγάλη Βρετανία. Είτε για να δώσει χρήματα σε συλλόγους είτε για να πάρει Βρετανούς, πληρώνοντας αδρά. Όσο για τον Μπέλιγχαμ, ζει το όνειρό του. Να πάει σε ένα από τα πιο διάσημα κλαμπ στον κόσμο.

Στην Ελλάδα

Η υπογραφή συμβολαίου διάρκειας έξι ετών θα του αποφέρει κοντά στα 12.000.000 ευρώ τον χρόνο. Αυτομάτως γίνεται και ο ποδοσφαιριστής που θα πρέπει να μπει στα... παπούτσια του Καρίμ Μπενζεμά. Όχι στη θέση του, καθώς έχουν διαφορετικούς ποδοσφαιρικούς ρόλους. Αλλά στη λάμψη του και στην ηγετική παρουσία που είχε στους «μερένγκες».

Όλα αυτά σίγουρα θα τριγυρίζουν στο μυαλό του και γι' αυτό πέρασε πρόσφατα μερικές ημέρες στη Μύκονο. Με τη διαδικασία της μεταγραφής να έχει ολοκληρωθεί, πήρε τους κολλητούς του, κάνοντας δώρο στον εαυτό του και σε εκείνους ένα χλιδάτο πέρασμα από το «νησί των ανέμων». Βρέθηκε σε διάσημα μαγαζιά και κλαμπ, αλλά πάντα με διακριτικότητα που δεν... ταιριάζει σε Βρετανό. Συνήθως οι συμπατριώτες του κάνουν χαμό, αλλά όσοι πρόλαβαν να δουν τον Μπέλιγχαμ από κοντά είχαν να λένε για έναν συνεσταλμένο νεαρό, όπως και οι φίλοι του. Δεν προκάλεσαν, δεν ζήτησαν κάτι εξεζητημένο, ενώ περισσότερο έμεναν στο μέρος όπου είχε κλείσει για να περάσουν αυτές τις μίνι διακοπές.

Κανείς βέβαια δεν ξεχνάει όσα έχουν κάνει στο παρελθόν στη Μύκονο διάσημοι Βρετανοί ποδοσφαιριστές, με αποκορύφωμα τον Χάρι Μαγκουάιρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είχε πάει μέχρι και στο αστυνομικό τμήμα, ενώ έγινε και δικαστήριο. Ο Μπέλιγχαμ έδειξε περισσότερο... Γερμανός, αφού έκλεισε τρία χρόνια στην Ντόρτμουντ, πριν αποχωρήσει, αποκτώντας και τη νοοτροπία της χώρας.

Η σχέση

Πάντως, στα σοκάκια της Μυκόνου βρέθηκε ίντριγκα να συζητηθεί για τον 19χρονο άσο. Αυτή είχε να κάνει με την έλλειψη γυναικείας παρουσίας. Το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησε ότι έχει σχέση με την Ασαντέβα Σίτι. Ένα νεαρό μοντέλο που δηλώνει influencer. Το όνομά της έγινε γνωστό πριν από έναν χρόνο. Υπήρξε πηγή κοντά στο ζευγάρι που ανέφερε ότι περνούν πολύ καλά μαζί, χωρίς να έχουν ιδιαίτερες δεσμεύσεις.

Η Σίτι φέρεται να έχει πει πως είναι εντυπωσιασμένη με τον χαρακτήρα του Μπέλιγχαμ, αλλά δεν θέλει να ανοιχτεί πολύ, καθώς περιμένει να δει πώς θα πάει η σχέση τους. Ειδικά από τη στιγμή που ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα μετακομίσει στη Μαδρίτη. Το όνομα της Ρεάλ και μόνο αποτελεί... μαγνήτη για κάθε ποδοσφαιριστή αλλά και εκτός γηπέδου. Και δεν αποκλείεται οι πειρασμοί να είναι πολλοί.

Ήσυχος

Από την άλλη, όμως, και ο Μπέλιγχαμ έχει παρουσιαστεί αρκετά ώριμος στην εξωγηπεδική ζωή του, με δεδομένο πως του αρέσει να μη στρέφει πάνω του τα φώτα. Αυτό θέλει να γίνεται μόνο για ποδοσφαιρικούς λόγους. Για τον λόγο αυτόν δεν κυκλοφορούν γενικότερα περίεργες ιστορίες εκτός γηπέδων. Αλλά και η Ασαντέβα Σίτι ακόμα και στο προφίλ της στο Instagram δεν έχει εικόνες που μπορούν να προκαλέσουν. Παρά το γεγονός πως είναι influencer και θα ήθελε με κάποιον τρόπο να έχει πάνω της τα φώτα δημοσιότητας.

Τώρα, όσο για το γεγονός ότι δεν ήταν στη Μύκονο, μπορεί να έχει να κάνει με το ότι ο Μπέλιγχαμ ήθελε να κεράσει τους φίλους του για τη μεταγραφή του στη Ρεάλ. Και να πάνε στη συνέχεια οι δυο τους κάπου μυστικά. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να έχουν ήδη χωρίσει.

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή