Πρεμιέρα στο Roland Garros, με την οποία συμπληρώνουν τη συμμετοχή τους και στα τέσσερα Major, θα κάνουν το μεσημέρι της Τρίτης στο διπλό Ανδρών ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς

Το νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης νίκησε δύσκολα τον Γίρι Βέσελι την Κυριακή, 3-1 σετ, στον πρώτο γύρο του μονού, και την Τετάρτη πρόκειται να παίξει με τον Ισπανό Ρομπέρτο Καρμπάγεθ Μπαένα. Ως εκ τούτου, την Τρίτη θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στο διπλό, μαζί με το μικρό αδελφό του, αν και θα είναι αουτσάιντερ, όπως κάθε φορά, αφού θα αντιμετωπίσουν το δίδυμο Αρεβάλο και Ροζέρ, από τους οποίους έχουν ηττηθεί δύο φορές, αλλά δεν έχουν ανταμώσει σε Major. 

Η μόνη συμμετοχή των αδελφών Τσιτσιπά σε δεύτερο γύρο διπλού Ανδρών σε Major έγινε στην Αυστραλία φέτος, αφού απέκλεισαν τους Ραμανάθαν και Ρέγες-Βαρέλα.  

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 15:00 (αμέσως μετά το ματς Νισιόκα-Γουλφ που ξεκινάει στις 12.00) και θα γίνει στο Court 9.

Την Τρίτη, επιπλέον, κάνουν πρεμιέρα και οι Ντανιήλ Μεντβέντεφ, Κάσπερ Ρουντ, Χόλγκερ Ρούνε, Σάσα Ζβέρεφ, Ίγκα Σβιόντεκ, Ελένα Ριμπάκινα, Ονς Ζαμπέρ και Κόκο Γκοφ.