Ότι η επόμενη μέρα στη Μπάγερν θα είναι χωρίς τους Όλιβερ Καν και Χασάν Σαλιχάμιτζιτς ήταν λίγο-πολύ γνωστό, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες των «BILD» και «Kicker», οι δύο άνδρες δεν πρόλαβαν να... χαρούν την κατάκτηση της Bundesliga, καθώς απομακρύνθηκαν από το κλαμπ με σχετική απόφαση του προέδρου του Δ.Σ, Χέρμπερτ Χάινερ και δεν τους επιτράπηκε να είναι στη γιορτή με τους παίκτες.

Διάδοχος του Καν ως CEO στη Μπάγερν θα είναι ο Γιαν Κρίσταν Ντρίσεν, ο οποίος ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του στο κλαμπ μετά το 2013.

Αντιθέτως, άγνωστο παραμένει το όνομα που θα αντικαταστήσει τον Σαλιχάμιτζιτς στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, με τους Βαυαρούς να βρίσκονται ακόμα σε διαδικασία αξιολόγησης υποψηφίων.

Ο Όλιβερ Καν δεν άφησε ασχολίαστη την απομακρυνσή του. Μάλιστα προχώρησε σε καταγγελία ότι το κλαμπ δεν του επέτρεψε να πανηγυρίσει μαζί τους παίκτες.

«Απίστευτο! Μεγάλο επίτευγμα, συγχαρητήρια παιδιά. Πάντα σας το έλεγα. Πάντα να δίνετε τα πάντα μέχρι το τέλος και να μην τα παρατάτε. Είμαι περήφανος για εσάς και γι' αυτό το επίτευγμα. Θα ήθελε να πανηγυρίσω με εσάς, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να είμαι παρών, γιατί μου απαγορεύτηκε από τον σύλλογο. Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν. Δεν θα είμαστε απλά για 12η συνεχόμενη φορά πρωταθλητές» έγραψε στο Twitter.