Την ατάκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο περί αποτυχίας κόπιαρε με σχετικό post στο Instagram, μετά τον αποκλεισμό των Σίξερς από τους Σέλτικς ο Τζόελ Εμπίντ, κάτι που ενόχλησε τον Greak Freak. 

Οι Φιλαδέλφεια Σίξερς δεν κατάφεραν να κυνηγήσουν το όνειρο του τίτλου στο NBA. Παρότι προηγήθηκαν 3-2 στην ημιτελική σειρά της Ανατολής με τους Σέλτικς, η ομάδα της Βοστώνης ήταν αυτή που τελικά πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ, επικρατώντας στο Game 7 με μια ιστορική επίδοση του Τζέισον Τέιτουμ.

Ο Τζόελ Εμπίντ, φετινός MVP της κανονικής περιόδου, ήταν κατώτερος του αναμενόμενου στον κρίσιμο αγώνα, έχοντας μόλις 15 πόντους με 5/18 σουτ εντός παιδιάς.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, o Τζόελ Εμπίντ επιχείρησε να κοπιάρει τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς, χωρίς να αναφερθεί στον Greek Freak και χαμογελώντας περίεργα σε αυτή την αναφορά του.

«Το βλέπω σαν ένα καλό βήμα. Όπως είπε κάποιος, δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία», ανέφερε χαρακτηριστικά.



Αυτή τη δήλωση χρησιμοποίησε η δημοφιλής σελίδα στο Instagram, Sportscenter, ανεβάζοντας το σχετικό βίντεο και σχολιάζοντας με φατσούλες που γελάνε όσα είπε ο Εμπίντ. 

12

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν εκτίμησε αυτά τα γέλια και δεν δίστασε να σχολιάσει κάτω από το post. «Τί είναι τόσο αστείο;».

13