Στον Γιάννη Αντετοκούνμπο απέδωσε τη συμμετοχή του αδελφού του, Θανάση, στα παιχνίδια των Μιλγουόκι Μπακς και το 1,7 εκατομμύριο δολάρια που κερδίζει το χρόνο ο δημοσιογράφος του CBS Sports, Άντι Τζόσεφ. 


«Η οικογενειοκρατία μπορεί να βοηθήσει και ταλαντούχους ανθρώπους. Αλλά αν θέλεις να ακολουθήσεις αυτή τη διαδρομή, πες μου για τον Θανάση Αντετοκούνμπο που παίζει στο ΝΒΑ για πέντε σεζόν και συνεχίζει», έγραψε αρχικά στο twitter και όταν του είπαν ότι «πρόκειται για έναν ταλαντούχο παίκτη που δουλεύει σκληρά», απάντησε: «Οπότε ένας τύπος βγάζει 1,7 εκατομμύριο επειδή ο αδελφός του είναι καλός και αυτό δεν είναι νεποτισμός, κατάλαβα». 



Επιπλέον, αργότερα τού έδειξαν τον πίνακα των παγιωμένων αμοιβών, που δείχνουν ότι στην πενταετία ένας παίκτης κάνει υποχρεωτικά 1,88 εκατ. δολάρια το χρόνο. Ο Τζόσεφ τόνισε: «Συγγνώμη, έχεις δίκιο, 1,88 εκατομμύριο τώρα -που είναι ένας από τους λόγους που οι ομάδες του NBA σπανίως βάζουν παίκτες πέμπτου χρόνου στην άκρη του πάγκου. Εκτός κι αν το αστέρι της ομάδας τους θέλει».