Ο Λιλιάν Τουράμ δεν είναι απλή υπόθεση για το ποδόσφαιρο της Γαλλίας. Ο παλαίμαχος αμυντικός της εθνικής ομάδας ήταν εκείνος που έκανε τον ανένδοτο απέναντι στον Ζαν Μαρί Λε Πεν, όταν ο τελευταίος ήθελε να διώξει όλους τους ποδοσφαιριστές με ξένες ρίζες από τους «τρικολόρ», που μπήκε ασπίδα προστασίας στον Ζινεντίν Ζιντάν, που ήταν ατσάλινος για τα παιδιά των προαστίων, τα οποία ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο. 

View this post on Instagram

A post shared by Marcus Thuram (@thuram_17)



Επιπλέον, έχει βάλει δύο γκολ σε 142 παιχνίδια στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και όλοι γνωρίζουν ποια είναι αυτά: τα δύο με την Κροατία στον ημιτελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 1998. 

Ο πλέον 51χρονος πρώην αμυντικός των Μονακό, Πάρμα, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα είδε το παιδί του, Μάρκους, να λαμβάνει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ. Μάλιστα, o 25χρονος επιθετικός της Γκλάντμπαχ, που γεννήθηκε στην Πάρμα, έλαβε μέρος στη διοργάνωση. Σε αυτό το κάλεσμα του Ντιντιέ Ντεσάν για τους προκριματικούς του Euro 2024, πάντως, ήταν και ο Κέφρεν, 21χρονος φορ της Νις.

Ο Λιλιάν τράβηξε βίντεο, καμαρωτός και λίγο μελαγχολικός με τα παιδιά του να φεύγουν.

«Γεια σου Μάρκους, κοίτα τον μπαμπά. Γεια σου!» είπε ο Τουράμ στους γιους του που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, με τον Μάρκους, που είναι πιο έμπειρος, να του απαντά: «Αργήσαμε μπαμπά, άντε».

Σχολιάζοντας τη στιγμή, έγραψε: «Όταν θέλεις να απολαύσεις τα παιδιά σου λίγο περισσότερο, αλλά είναι εστιασμένα σε κάτι άλλο… και όχι σε σένα».