Το κόστος της βίλας που ετοιμάζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη γενέτειρά του, Λισαβόνα, θα του κοστίσει το μισθό... ενός μήνα στην Αλ Νασρ. Η μετακόμιση στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της ομάδας από τη Ριάντ τού κάθισε... κουτί, αφού πλέον οι άνθρωποι που έχει επιλέξει για να φτιάξουν τη μυθική έπαυλη θα μπορούν να ενεργούν απερίσπαστοι προς όφελός του. 

Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής είναι μια ανάσα λίγο πριν από τα εγκαίνια της νέας του βίλας στην περιοχή Κασκάις, έξω από τη Λισαβόνα και, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ψάχνει προσωπικό. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό οίκημα, αξίας 21.000.000 ευρώ και επιφάνειας 3.000 τετραγωνικών μέτρων, εξοπλισμένο με γήπεδα τένις, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, γυμναστήριο, τεράστιο γκαράζ για 20 αυτοκίνητα και έξυπνο σύστημα θέρμανσης.



Έτσι, λοιπόν, για αυτό το τεράστιο οίκημα, ο «CR7» και η σύζυγός του, Τζορτζίνα, η οποία του έκανε δώρο μία... Rolls-Royce για τα Χριστούγεννα, αναζητούν υπαλλήλους που θα φροντίζουν να βρίσκονται όλα στην εντέλεια, όπως μπάτλερ, μάγειρα κ.λ.π. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο μισθός που προσφέρεται φτάνει τα 6.000 ευρώ το μήνα, δηλαδή 72.000 ευρώ το χρόνο.