Πιθανότατα λόγω και της Γιορτής της Μητέρας ρωτήθηκε η μάνα του Κριστιάνο Ρονάλντο για τη σχέση του γιου της με την Τζορτζίνα Ροντρίγκες, αφού μάλλον αυτό ήταν το δέλεαρ. Η μητέρα του Πορτογάλου μέγκα σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου στάθηκε δίπλα στη, δυνητικά αλλά όχι τύποις, νύφη της, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις φήμες για προβλήματα στη σχέση τους. 

Συγκεκριμένα, είπε: «Όλα είναι ψέματα. Όλα τα ζευγάρια τσακώνονται, αλλά αυτά που έχουν γραφτεί είναι ψέματα». Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Marca», η μητέρα του ποδοσφαιριστή αρνήθηκε κάθε σενάριο για χωρισμό μεταξύ του γιου και της συντρόφου του. Προηγούμενα δημοσιεύματα από πορτογαλικά, ισπανικά και αραβικά Μέσα Ενημέρωσης, πάντως, είχαν ήδη παρουσιάσει τη σχέση μεταξύ της Τζορτζίνας και της Ντολόρες Αβέιρο ως λιγότερο από ιδανική.



Επιπλέον, είχε γραφτεί ότι ο Ρονάλντο είχε κουραστεί με τη συμπεριφορά της Τζορτζίνα, η οποία εμφανιζόταν ως ανταγωνιστική ακόμα και απέναντί του. 

Στο παρελθόν, υπήρξαν αναφορές για θέματα μεταξύ της μητέρας του Ρονάλντο και της πρώην φίλης του, Ιρίνας Σάικ, με τις φήμες να αναφέρουν ότι η Αβέιρο έπαιξε ρόλο στον χωρισμό τους.