Για την κλάση του Στέφανου Τσιτσιπά ο Τόμι Πολ σίγουρα δεν είναι εμπόδιο, αλλά στον προημιτελικό του Paris Master το από... Δευτέρα νούμερο τρία της παγκόσμιας κατάταξης το απέδειξε. Ο Έλληνας τενίστας νίκησε χωρίς να αγχωθεί 2-0 σετ (6-2, 6-4) και πήρε τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά ATP 1000. 

Ο Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε ελαφρώς και μόνο στο δεύτερο σετ, στο οποίο έχασε ένα μπρέικ που είχε κάνει στον Αμερικανό τενίστα, αλλά στο δέκατο γκέιμ έσπασε ξανά το σερβίς του Πολ και πήρε τη νίκη από το νούμερο 31 της ATP. Ο Έλληνας τενίστας, πια, κοιτάζει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον οποίο θα παίξει στον ημιτελικό του τουρνουά. Ο Σέρβος νίκησε εύκολα τον Ιταλό Λορέντσο Μουσέτι, 2-0 (6-0, 6-3) και δίνει ραντεβού με τον Τσιτσιπά το Σάββατο στις 16:30 ώρα Ελλάδος. 

Ο 24χρονος τενίστας ψάχνει per mare per terram τον τρίτο φετινό τίτλο του και δέκατο της καριέρας του, ενώ σε περίπτωση που προκριθεί στον τελικό, θα έχει την ευκαιρία να γίνει το νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης. Για να το κάνει αυτό, προϋποτίθεται να κατακτήσει το τουρνουά.