Θριαμβευτές επέστρεψαν από τη Θεσσαλονίκη οι Ερυθρόλευκοι, κατακτώντας το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του γιόρτασαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος με… οικογενειακό γεύμα σε γνωστό παραλιακό μαγαζί, με τον διατροφολόγο του Ολυμπιακού, Ερνάνι Γκόμες, να ανεβάζει στα social media τη σχετική φωτογραφία.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού και ειδικά το προπονητικό τιμ είναι σαν μια οικογένεια, με τη φωτογραφία που ανέβασε ο Ερνάνι Γκόμες να αποδεικνύει του λόγου του αληθές.

Εκτός από τον Πέδρο Μαρτίνς και τον διατροφολόγο του πειραϊκού συλλόγου, το «παρών» έδωσαν επίσης οι βοηθοί του Πορτογάλου, Αντόνιο Ενρίκες και Ρουί Πέδρο Κάστρο και οι αναλυτές, Λουίς Αντέρο Λόμπο και Φάμπιο Μιγκέλ Ντα Σίλβα Φερέιρα. Ο Ιβηρας τεχνικός και οι συνεργάτες του έφαγαν όλοι μαζί, με τη χαρά τους να είναι εμφανής στα πρόσωπά τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πορτογάλος προπονητής επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του για τη χθεσινή νίκη στην Τούμπα και την κατάκτηση του πρωταθλήματος με ρεπό, με τους Ερυθρόλευκους να επιστρέφουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Παρασκευής.

Οι πρωταθλητές, μετά και τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου, θα γεμίσουν τις μπαταρίες τους σήμερα και από αύριο (6/5) θα μπουν στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, καθώς απομένουν τέσσερα ματς, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αρη στο «Κ. Βικελίδης».

Δείτε τη φωτογραφία από το γεύμα του Μαρτίνς με τους συνεργάτες του