Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη για τη 12η αγωνιστική της Super League. Οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό που είχε δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς στους παίκτες και πλέον η προσοχή στρέφεται αποκλειστικά στο παιχνίδι με τον Δικέφαλο του βορρά.

Οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών έχουν ήδη αφήσει πίσω το ματς στο Λονδίνο με την Τότεναμ και έχουν επικεντρωθεί στο ντέρμπι της Κυριακής, με τον Πορτογάλο τεχνικό να ετοιμάζει τα πλάνα του, προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες ο Ολυμπιακός.

Ο Μαρτίνς δοκίμασε κάποια πράγματα στη σημερινή προπόνηση για το ματς με τον ΠΑΟΚ, χωρίς ωστόσο να έχει καταλήξει σε οριστικά συμπεράσματα.Ο Πορτογάλος φαίνεται πως θα προχωρήσει σίγουρα σε μια αλλαγή και πιο συγκεκριμένα στον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Ρούμπεν Σεμέδο, καθώς ο Γιασίν Μεριά «πληρώνει» το τεράστιο λάθος στο Λονδίνο και όλα δείχνουν πως θα μείνει στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα όμως ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν είναι σίγουρος για παρτενέρ του Σεμέδο, ενώ ο Μαρτίνς είναι σε σκέψεις για το αν θα προτιμήσει 4-2-3-1 ή το 4-3-3. Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, αυτή ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Επόμενη προπόνηση για τους ερυθρόλευκους είναι την Παρασκευή (29/11) το πρωί.

πηγή:to10.gr