Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα ο τεράστιος Νίκος Γκάλης συνεχάρη τον Γιάννη Αντεντοκούνμπο για την κατάκτηση της κορυφής του NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ «υποκλίθηκε» στο μυθικό επίτευγμα του Greek Freak, τονίζοντας ότι ο Έλληνας σταρ αποτελεί αυτή τη στιγμή τον καλύτερο παίκτη στον πλανήτη.

«Γιάννη, είσαι αληθινός μαχητής που κατέκτησες με το σπαθί σου την κορυφή του κόσμου. Για μένα αυτήν τη στιγμή είσαι ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη. Μας κάνεις όλους περήφανους. Συγχαρητήρια για τις επιδόσεις και το ήθος σου, συνέχισε έτσι», ανέφερε στο μήνυμά του ο Νίκος Γκάλης, που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες μορφές του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Γιάννης στην κορυφή του ΝΒΑ

Η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στο ΝΒΑ κόντρα στους Φοίνιξ Σανς είναι μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο κατόρθωμα του «Greek Freak», ωστόσο σύμφωνα με τη γνώμη των ειδικών, αλλά και βάση των όσων έχει… υποσχεθεί ο ίδιος ο Γιάννης, δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ.

Τα Ελάφια έκαμψαν την αντίσταση των Σανς με 105-98 και έκλεισαν τη σειρά με σκορ 4-2, κατακτώντας έτσι το πρώτο τους πρωτάθλημα ύστερα από 50 χρόνια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη με 50 πόντους, 14 ριμπάουντ και 5 τάπες, επισφραγίζοντας την υπεροχή του με την ανάδειξή του σε MVP των τελικών.