Η Σάλκε πήρε την πρώτη της νίκη με τον Δημήτρη Γραμμόζη στον πάγκο της (και δεύτερη συνολικά στο πρωτάθλημα) κόντρα στην Άουγκσμπουργκ (1-0) για την 28η αγωνιστική της Bundesliga, έφτασε τους 13 βαθμούς και ελπίζει στο θαύμα ώστε να παραμείνει στην κατηγορία.

Η ομάδα του Έλληνα τεχνικού ξεκίνησε δυναμικά και πήρε το προβάδισμα μόλις στο 4′ με τον Μποντογάν να κάνει το γύρισμα, ο Γκίγκεβιτς έχασε την μπάλα και ο Σερντάρ από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, χάνοντας ευκαιρίες με τους Χούντελαρ (9′) και Αρίτ (36′).

Η Άουγκσμπουργκ φάνηκε απειλητική στο δεύτερο μέρος, με τον Σταμπουλί να επιχειρεί το σουτ στο 56′ αλλά ο Φέρμαν απέκρουσε, ενώ στην επόμενη φάση ο Ρίχτερ δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα ευκαιρία για την ισοφάριση στο 77′ με τον Ρίχτερ, η Σάλκε απείλησε με τον Χούντελαρ στο 82′, άντεξε ως το τέλος και κατάφερε να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη της στη φετινή σεζόν.

Σάλκε: Φέρμαν, Μπέκερ, Σταμπουλί, Τιαό, Αϊντίν, Μασκαρέλ, Ότσιπκα (74′ Κολάσινατς), Σερντάρ, Μποζντογάν (78′ Μουστάφι), Αρίτ (83′ Πασιένσια), Χούντελαρ (83′ Χόουπ)

Άουγκσμπουργκ: Γκίκεβιτς, Φράμπεργκερ, Γκουβελέου, Ουντουοκάι, Γκάμνι (71′ Πέντερσεν), Καλιγκιούρι (71′ Νιντερλέχνερ), Κεντίρα, Γκρουέθο, Βάργκας (79′ Γκρέγκοριτς), Ρίχτερ, Χαν (79′ Μπένες)


πηγή:to10.gr