Την πρόκριση του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες με ένα πανέξυπνο γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη στο 87’ ισοφάρισαν σε 1-1 το παιχνίδι με τον Αρη και σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου αγώνα, πήραν το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης.

Ο Μπουχαλάκης σε ένα παιχνίδι με τον Αρη ήταν κομβικός, με τον διεθνή μέσο να… αφηνιάζει στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Στο ματς του πρωταθλήματος είχε σκοράρει δύο γκολ και είχε οδηγήσει τους Ερυθρόλευκους στη νίκη με 2-1, ενώ απόψε εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κουέστα και με ένα «χρυσό» γκολ στο 87’ ισοφάρισε σε 1-1, δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Οι Ερυθρόλευκοι, οι οποίοι παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές, είδαν τον Γκεστράνιους στο 50’ να δίνει ένα τραβηγμένο πέναλτι στον Αρη και λίγο αργότερα τον Μπρούνο Γκάμα να κάνει το 1-0. Ένα γκολ που έδινε την πρόκριση στους γηπεδούχους. Οι πρωταθλητές όμως δεν πτοήθηκαν, ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε αλλαγές και ο Ολυμπιακός στο 87’ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μπουχαλάκη.

Η ομάδα του Πειραιά πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και πλέον περιμένει να μάθει της αντίπαλό της στα ημιτελικά, όπου βρίσκονται επίσης οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα. Τα ζευγάρια θα βγουν μέσω κλήρωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου.

Δείτε το γκολ της ισοφάρισης:


πηγή:to10.gr