Ο Ντάνιελ Ποντένσε ήταν ένας εκ των παικτών του Ολυμπιακού που ευστόχησαν από τα 11 βήματα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος, με τον Πορτογάλο εξτρέμ να «νικά» τον Γιούρι Λοντίγκιν και να τρέχει να το πανηγυρίσει από πάνω του, ενώ ο αντίπαλος γκολκίπερ ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο. Κι όμως, υπάρχει εξήγηση και μια ιστορία που τους ενώνει...

Το παρασκήνιο πίσω από τη viral στιγμή του Ποντένσε με τον Λοντίγκιν

Όπως ήταν φυσικό, όλοι απόρησαν με την κίνηση αυτή του Ποντένσε να πανηγυρίσει με αυτόν τον τρόπο το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε σε 4-4 για την ομάδα του. Όμως υπάρχει εξήγηση, αφού για όσους δεν το θυμούνται, οι δυο τους είχαν υπάρξει συμπαίκτες στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, ο Λοντίγκιν είχε πάει ως δανεικός στους «ερυθρόλευκους» από τη Ζενίτ τον Ιανουάριο του 2019, ενώ την ίδια περίοδο βρισκόταν στην ομάδα του Πειραιά και ο Ποντένσε, με τους δυο τους να συνυπάρχουν επί της ουσίας για ένα εξάμηνο.

Φυσικά, μοιράζονταν μοναδικές στιγμές κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αφού έπεφταν... βροχή τα στοιχήματα και τα πειράγματα μεταξύ τους, τη στιγμή που ο Ποντένσε τοποθετούσε την μπάλα απέναντι στον τότε συμπαίκτη του, Λοντίγκιν. Κι όμως, πώς το έφερε η μοίρα, ο Πορτογάλος να βρίσκει τον Ρώσο γκολκίπερ ως... αντίπαλο και μάλιστα να τον «νικά» και να του θυμίζει την κλάση του από τα... παλιά.

Το φοβερό στιγμιότυπο του Ποντένσε με τον Λοντίγκιν: