Η πιο μεγάλη ώρα σχεδόν... έφτασε. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ (6/11) στις 19:55 την Μπάγερν Μονάχου στην «Allianz Arena», για την τετάρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, με τους Πειραιώτες να επιστρέφουν στα... αστέρια!

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι έτοιμη και, συνάμα, αποφασισμένη για τη μεγάλη πρόκληση και την υπέρβαση, απέναντι σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες του πλανήτη. Κόντρα σε μία ομάδα με χρηματιστηριακή αξία 882,65 εκατομμύρια ευρώ!

Κι όμως, μπορεί! Το έχει αποδείξει, άλλωστε, στην ευρωπαϊκή ιστορία του, ότι δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο. Το απέδειξε και πρόσφατα, στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην ήττα (2-3) από τους Βαυαρούς. 

Οι «ερυθρόλευκοι» ξέρουν πόσο δύσκολο έργο έχουν, ωστόσο, είναι αισιόδοξοι για ένα θετικό αποτέλεσμα, με σύμμαχο τον κόσμο τους.

Όπως δήλωσε και ο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου, ο Ολυμπιακός δεν πήγε στην Γερμανία για να... χάσει, αλλά για να γράψει ιστορία.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, σε ένα ακόμη ευρωπαϊκό ραντεβού. Σε ένα ακόμη μεγάλο ραντεβού με την ιστορία. Τη δική του, αλλά και όλου του ελληνικού ποδοσφαίρου...
πηγή:gavros.gr