Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση των δημοτών, ξεκινάει στον Δήμο Πειραιά νέος κύκλος μαθημάτων στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο», το οποίο υλοποιείται από τον φορέα «50 και Ελλάς» με την υποστήριξη της COSMOTE.

Η έναρξη των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018.

Το πρόγραμμα «Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο», προσφέρεται δωρεάν στους δημότες και τους κατοίκους του Πειραιά μεγαλύτερης ηλικίας, ενώ μπορούν να συμμετέχουν ενδιαφερόμενοι και από την ευρύτερη περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το 2017 έως σήμερα έχουν παρακολουθήσει στον Πειραιά μαθήματα εκμάθησης τάμπλετ και νέων τεχνολογιών 1.148 άτομα.

Οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με τον συναρπαστικό κόσμο της τεχνολογίας. Θα μάθουν πώς να χρησιμοποιούν τα τάμπλετ και τις τεχνολογίες αφής, το ίντερνετ, το email, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη φωτογραφική μηχανή, τις σημειώσεις, τους χάρτες Google, το Youtube και άλλες χρήσιμες εφαρμογές που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά τους.

Λειτουργούν πρωινά και απογευματινά τμήματα, ενώ για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς καθημερινά 9πμ- 9μμ στο τηλέφωνο 210-6249300.