Ο Κήπος του Μεγάρου, η πιο δροσερή μουσική γωνιά της Αθήνας, προσκαλεί φέτος τους κατοίκους της πόλης να ζήσουν χαλαρές βραδιές, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, με δυνατές δόσεις τζαζ από γνωστούς καλλιτέχνες, αλλά και περιηγήσεις στη μεγάλη έκθεση σύγχρονης τέχνης που φιλοξενείται για πρώτη φορά στον Κήπο τους καλοκαιρινούς μήνες. Την επιμέλεια της έκθεσης έχει η Άννα Καφέτση, διευθύντρια του Κέντρου Εικαστικών Τεχνών του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.


Οι φετινές εκδηλώσεις αρχίζουν πανηγυρικά με την καθιερωμένη Γιορτή της Μουσικής την Τετάρτη 21 Ιουνίου και συνεχίζονται με συναυλίες λατινοαμερικάνικης μουσικής και τζαζ με το Athens Tango Ensemble (28/6), την Idra Kayne (30/6), το After 8 Jazz Sextet (5/7), τους Μaracatu (7/7), τον Πέτρο Κλαμπάνη (14/7), το Manouchedrome Τrio (8/9), το Dimitris Kalantzis Quintet (13/9), με γυναικεία πολυφωνία από το σχήμα Μαρίνα Σάττι + Fonέs (12/7) και με νοσταλγικούς τζαζ και σουίνγκ ρυθμούς από την Πέννυ Μπαλτατζή (6/9).


Το πρόγραμμα συμπληρώνεται από δύο εκδηλώσεις λόγου. Η πρώτη φέρει τον τίτλο Μαραθώνια ανάγνωση Οδύσσειας και θα πραγματοποιηθεί στις 15/9, ενώ η δεύτερη αφορά το Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Αθηνών, η έναρξη του οποίου θα γίνει στις 18/9.


Το πρόγραμμα αναλυτικά εδώ.