Κέφι, ασταμάτητος χορός και πολλή θετική ενέργεια! Αυτά ήταν μόνο μερικά από τα συστατικά επιτυχίας του 4ου Sensualonica Dance Festival, που πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 18 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Το φεστιβάλ, τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη αλλά και για όλη τη χώρα.

Επισκέπτες κάθε ηλικίας, διεθνείς βραβευμένοι χορευτές και δάσκαλοι χορού από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συμμετείχαν  για άλλη μια χρονιά σε ένα τετραήμερο party που παρέσυρε στους ρυθμούς του όλη την πόλη.

Φέτος, συνολικά, περισσότεροι από 2.500 επισκέπτες χόρεψαν στους ρυθμούς του Sensualonica Dance Festival.

Το ραντεβού για χορό ξεκίνησε από την Αγορά Μοδιάνο την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, όπου πραγματοποιήθηκε ένα δωρεάν μάθημα salsa για όλο τον κόσμο και ακολούθησε party.

festival1
salonica
sensualonica_perifereia-0041



Ενώ από την Παρασκευή 16 έως την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, στο Block33 έλαβαν χώρα μια σειρά από workshops, χορευτικά shows και parties μέχρι το πρωί, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία σε όλους όσοι συμμετείχαν.

Ιδιαίτερη στιγμή για το Φεστιβάλ αποτέλεσε και φέτος η συμμετοχή 3 ομάδων με χορευτές ΑμεΑ από Αθήνα και από Θεσσαλονίκη, οι οποίοι αποθεώθηκαν από το κοινό για τα χορευτικά τους shows.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ πραγματοποιήθηκαν και τα προκριματικά του World Latin Dance Cup, του διεθνή διαγωνισμού latin χορού, με νικητήριο έπαθλο τη συμμετοχή του νικητή στους ημιτελικούς του World Latin Dance Cup που θα γίνουν στο Medellin της Κολομβίας το 2025 με τα αεροπορικά έξοδα πληρωμένα από τη διοργάνωση του Sensualonica Dance Festival. Νικήτρια στέφθηκε η κα. Τζέλλα Δερμιτζάκη από την Κρήτη.

Με την παρουσία της τίμησε το Φεστιβάλ η κα. Βίκυ Χατζηβασιλείου, Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Το Sensualonica Dance Festival απέδειξε για άλλη φορά πως όταν η αγάπη για το χορό συναντά τη μουσική τότε η επιτυχία είναι δεδομένη!

Οι διοργανωτές του Φεστιβάλ ευχαριστούν τους χορηγούς και χορηγούς επικοινωνίας που με την στήριξη τους συνετέλεσαν και φέτος στην επιτυχημένη διεξαγωγή της φετινής διοργάνωσης.