Η Μόνικα Μπελούτσι έχει αναστατώσει την Θεσσαλονίκη και έχει ξεσηκώσει τους Θεσσαλονικείς στο πόδι. Η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Θεσσαλονίκη και το φιλοθεάμον κοινό, αλλά κυρίως οι θαυμαστές της συγκεντρώθηκαν για την δουν από κοντά. Ειδικότερα, πανικός επικρατούσε έξω από το Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη, όπου υποδέχτηκε τη διάσημη σταρ Μόνικα Μπελούτσι, ως επίτιμη καλεσμένη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν από νωρίς έξω από το Ολύμπιον, όπου έχει στηθεί ένας κόκκινος διάδρομος, ενώ κάποιοι κρατούσαν πανό και φωτογραφίες της για να τραβήξουν την προσοχή της, σύμφωνα με το thesstoday.gr. Άλλοι πάλι είχαν πανό που έγραφαν τον… κρυφό τους πόθο «Μόνικα, σέλφι».

Η επίτιμη καλεσμένη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου παρουσίασε το υβριδικό φιλμ «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» των Τομ Βολφ και Γιάννη Δημολίτσα, στο «Ολύμπιον».

Υπενθυμίζεται ότι αύριο το μεσημέρι, η Μόνικα Μπελούτσι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε δημοσιογράφους, ενώ το απόγευμα θα παρουσιάσει την αξέχαστη ταινία Μαλένα, στην οποία πρωταγωνίστησε.