Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη γενική γραμματέα Καταπολέμησης της Διαφθοράς, Αναστασία Ξεπαπαδέα και σύμφωνα με επίσημα έγγραφα και ΦΕΚ που αποκάλυψε η iefimerida.gr, η Αναστασία Ξεπαπαδέα ήταν μέλος του Δ.Σ. ξενοδοχειακής εργοληπτικής εταιρείας του πατέρα της, η οποία αναλαμβάνει δουλειές από το Δημόσιο μέχρι και σήμερα.

Η επίσημη εικόνα από το Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) όπου η κυρία Ξεπαπαδέα εμφανίζεται ως μέλος του ΔΣ της «Δ. Ξεπαπαδέας και Υιοί»:

Πάντως, από την εταιρεία αποχώρησε το 2015. Για το θέμα η ίδια εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ότι έχει παραιτηθεί από τον Μάιο του 2015, κάνοντας λόγο για «καμπάνια σπίλωσης και συκοφάντησής της», η οποία συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα για να δημιουργηθεί αντιπερισπασμός για την υπόθεση της Novartis.

Τον Δεκέμβριο του 2018, ο εκλεγμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θεόδωρος Γαλιατσάτος, υπέγραψε σύμβαση αρχικού προϋπολογισμού 600.000 ευρώ και τελικού ποσού συμβάσεων 261.748,05 ευρώ με ΦΠΑ, με ανάδοχο την εν λόγω εταιρεία.

Αντικείμενο της σύμβασης οι συντηρήσεις-αποκαταστάσεις τεχνικών έργων & καθαρισμοί ποταμών, χειμάρρων, ρεμάτων, αρμοδιότητας ΠΕ Κέρκυρας την περίοδο 2017-2018.