Έντονες αποδοκιμασίες από συγκεντρωμένο πλήθος έξω από το χώρο που πραγματοποιεί ομιλία δέχθηκε και στη Βέροια ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

Παρ’ ότι από νωρίς το απόγευμα είχαν παραταχθεί αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να μην πλησιάσει ο κόσμος τον υπουργό, ωστόσο οι οργισμένοι πολίτες της Ημαθίας τον υποδέχθηκαν με συνθήματα κατά της κυβέρνησης και με αιχμή του δόρατος την συμφωνία των Πρεσπών. Ο κ.Παππάς βρίσκεται στην πόλη της Βέροιας, συμμετέχοντας σε κεντρική εκδήλωση στις στον πολυχώρο της «Ελιάς».  

Ο Ν. Παππάς που είχε ακυρώσει χθες, Τρίτη την επίσκεψή του στη Βεργίνα και την ομιλία του στην πόλη της Βέροιας, λόγω της ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή, επέλεξε να επιστρέψει απόψε στην Ημαθία για να πραγματοποιήσει περιοδεία και ομιλία με θέμα «Ευρωεκλογές και τα διλήμματα της εποχής μας», στον Πολυχώρο «Ελιά».  

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ωστόσο, στο σημείο βρέθηκαν πολίτες που τον αποδοκίμασαν για τη Συμφωνία των Πρεσπών.    

 Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής έγινε αποδέκτης έντονων διαμαρτυριών και χθες κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο Κιλκίς.