Αν ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης υλοποίηση την επιθυμία του πρωθυπουργού δεν θα φέρει προς έγκριση τις αλλαγές στον κανονισμό της Βουλής δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Λυκούδης.

Είπε πως στις προτάσεις που είχαν λάβει οι βουλευτές δεν υπήρχε κάτι σχετικό με αλλαγές στο άρθρο 15 για τη σύνθεση και συγκρότηση Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Τόνισε πως η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες θα έλυνε προβλήματα.

Με αφορμή την εκδήλωση της Κυριακής για την επανεκκίνηση της Ανανεωτικής και Μεταρρυθμιστικής Αριστεράς, ο κ. Λυκούδης σημείωσε ότι «Οι προσπάθειες συνάντησης και διαλόγου στον αριστερό ανανεωτικό χώρο δεν έχουν καμία σχέση με άλλους προσανατολισμούς». 

«Όσα αντίθετα λέγονται ή γράφονται, είναι ή δημοσιογραφικό κουτσομπολιό το οποίο δεν έχει καμία αξία ή οι πολιτικές κακομοιριές όσων είναι από εδώ ή από εκεί και θα θέλανε να λειτουργούμε και εμείς σαν κι αυτούς. Δεν είναι έτσι όμως», πρόσθεσε ο βουλευτής του Ποταμιού 

«Αν κάποιος νομίζει ότι οι δικές μου προσπάθειες είναι να ανοίξω τσουλήθρα για να πάω σε άλλο χώρο, είναι γελασμένος από την κορφή μέχρι τα νύχια», τόνισε