Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι επιθέσεις κυβερνητικών στελεχών εναντίον του Πάνου Καμμένου για όσα ο τελευταίος είπε στις ΗΠΑ.

Σειρά είχε ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Αντώνης Μπαλωμενάκης, ο οποίος έκανε λόγο για «ολέθριο λάθος του υπουργού Άμυνας, τονίζοντας ότι υπερέβη τα εσκαμμένα και πρέπει να δώσει εξηγήσεις, διαφορετικά δεν έχει θέση στην κυβέρνηση. 

Ο κ. Μπαλωμενάκης μιλώντας στον Xfm 9,43 υπογράμμισε πως και χωρίς τον Καμμένο θα βρεθούν οι απαραίτητες ψήφοι για να συνεχιστεί η πορεία της κυβέρνησης και σημείωσε πως «την εξωτερική πολιτική την ασκεί η κυβέρνηση και όχι ο κ. Καμμένος».

«Η τοποθέτηση για τον βαλκανικό άξονα είναι εκτός τόπου και χρόνου, καθώς δεν τον χρειαζόμαστε. Έκανε ένα ολέθριο λάθος και πιστεύω ότι θα του κοστίσει πολιτικά» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ . «Στη Βουλή υπάρχει ήδη η πλειοψηφία που κυρώνει συμφωνία των Πρεσπών» πρόσθεσε και κατέληξε εκτιμώντας ότι «η Νέα Δημοκρατία δεν θα κάνει το ίδιο λάθος δεύτερη φορά να καταθέσει πρόταση μομφής» κατά της κυβέρνησης.