«Υπάρχουν στοιχεία που δεν αμφισβητούνται. Θα τα βγάλω στο χρόνο που θέλω» είπε στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Γιώργο Τράγκα ο επιχειρηματίας, Ιωσήφ Λιβανός που κατήγγειλε ότι σύμβουλος υπουργού του ζήτησε μίζα.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Λιβανός οι «κρυφοί μάρτυρες» ήταν παρόντες στα ραντεβού που έκανε ο ίδιος με το σύμβουλο σε καφετέριες, υπογραμμίζοντας πως: «οι κρυφοί μάρτυρες κατέγραφαν με στυλό στο διπλανό τραπέζι».

Μεταξύ άλλων υποστήριξε πως ο σύμβουλος του υπουργού είχε ζητήσει 25% προμήθεια προκειμένου να παραχωρήσει ένα σημαντικό µμερίδιο της αμοιβής που βάσει του νόμου δικαιούται από την αποκάλυψη της ευρείας φοροδιαφυγής του τότε ζεύγους Καρούζου. «Μου ζήτησε 25% από τα 7 εκατομμύρια που θα έπαιρνα για τις καταγγελίες, για αναπληρωτή υπουργό. Υπογράψαμε και συμφωνητικά.

Μου έδιναν συμφωνητικό που έπρεπε να υπογράψω και το 25% της μίζας που ζητούσαν, θα το περνούσαν ως αμοιβή δικηγόρου συν 50 χιλιάδες ευρώ που θα έπρεπε να δώσω στο δικηγόρο» είπε και πρόσθεσε πως είχε ενημερώσει για το θέμα την εισαγγελέα διαφθοράς, κυρία Δάρα και εκείνη τον παρέπεμψε στην εισαγγελία πρωτοδικών.

Ο κ. Λιβανός αποκάλυψε πως του έκλεισαν ραντεβού με το σύμβουλο στο υπουργείο Οικονομικών και πήγε εκεί χωρίς κανέναν έλεγχο στην είσοδο.

«Είχαμε στείλει εξώδικα και στον κ. Τσίπρα. Έχει διαβιβάσει στο πρωθυπουργικό γραφείο το εξώδικο στο σύμβουλο. Γι’ αυτό ο σύμβουλος μαζί με το μεσάζοντα βρήκαν το φάκελό μου και με πήραν τηλέφωνο για να μάθουν» σημείωσε. Τόνισε δε  πως τα έγγραφα για τον Καρούζο που παραδόθηκαν στις αρχές ήταν  91.334 σελίδες, ενώ είπε πως έχει αποδεικτικά στοιχεία που είναι πολύ σοβαρά και δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.

Ανέφερε, τέλος, πως ο θεματοφύλακας που κράτησε τον φάκελο και αποδεικνύουν τα περί μίζας είχε κρατηθεί σε σπίτι υπουργού η αναπληρωτή υπουργού.