«Να αλλαχθεί ο Νίμιτς, δεν είναι αντικειμενικός» τόνισε ο Φράγκος Φραγκούλης που τοποθετήθηκε εκ νέου σήμερα για το Μακεδονικό, στον απόηχο του χθεσινού συλλαλητηρίου στο οποίο υπήρξε και κεντρικός ομιλητής. Ο κ. Φράγκος Φραγκούλης μιλώντας στο ΣΚΑΪ ξεκαθάρισε ότι: «Είναι δεδηλωμένες οι αλυτρωτικές διαθέσεις των Σκοπιανών» σε αντίθεση με την Ελλάδα που, όπως σημείωσε, θέλουμε να υπάρχει το κράτος των Σκοπίων.

Σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν να ηγείται ενός νέου κόμματος, ο ίδιος τις διέψευσε κατηγορηματικά σημειώνοντας «δεν προτίθεμαι, προς το παρόν, να ηγηθώ κάποιου κόμματος». Σε περίπτωση ωστόσο που του γίνει κάποια πρόταση, σημείωσε: «Θα σφυγμομετρήσω την κατάσταση, θα δω εάν υπάρχει τέτοια αναγκαιότητα. Δεν φοβάμαι. Αλλά προς το παρόν δεν προτίθεμαι να ασχοληθώ σε κάτι περισσότερο οργανωμένο.

Στην άκρη του μυαλού του κάθε Έλληνα είναι πάντα να βοηθήσει την πατρίδα του». Τέλος, αναφερόμενος στην στάση της Εκκλησίας και στον Ιερώνυμο σημείωσε:

«Σέβομαι αλλά διαφωνώ με την άποψη του Ιερώνυμου. Μέσα στη Δημοκρατία ο καθένας έχει τη δική του αντίληψη. Τον σέβομαι. Τη στάση του θα την εξετάσει η Ιερά Σύνοδος».