Έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα δηλώνουν από τη Νέα Δημοκρατία για το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών και το βάρος τώρα πέφτει στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων, όπως δήλωσε στο parapolitika.gr ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης.

«Το διακύβευμα των επόμενων εκλογών είναι η σωτηρία της χώρας. Περιθώρια για λάθη δεν υπάρχουν. Ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας από το βήμα του 11ου Συνεδρίου μας έθεσε το πλαίσιο της επόμενης περιόδου: βάζουμε το κόμμα σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα. Θα απευθυνθούμε στους Έλληνες ενωμένοι, έχοντας υπερβεί τα κομματική τείχη και έχοντας στα χέρια μας μια υπεύθυνη και ρεαλιστική πρόταση εξόδου από την κρίση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης.

Τονίζεται επίσης ότι ο κομματικός μηχανισμός είναι πανέτοιμος, πράγμα που είναι αποτέλεσμα των υψηλών ρυθμών στους οποίους έχουν εργαστεί όλο το προηγούμενο διάστημα και έχουν προετοιμαστεί επαρκώς για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης.

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ανέφερε επίσης ότι: «Η κοινοβουλευτική ομάδα, η Πολιτική Επιτροπή, οι γραμματείς, οι τοπικές και νομαρχιακές κομματικές οργανώσεις μας, τα στελέχη μας, όλοι είμαστε έτοιμοι. Μια καλή κυβέρνηση στήνεται όσο είναι στην αντιπολίτευση. Αξιοποιούμε το χρόνο μας και εργαζόμαστε καθημερινά για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη μεγάλη ευθύνη.

Το βάρος τώρα πέφτει στην συγκρότηση των ψηφοδελτίων. Είναι όλα εκείνα τα πρόσωπα που θα έχουν την τιμή και την ευθύνη να πάρουν την παράταξη στις δικές τους πλάτες. Και βέβαια μεταξύ άλλων στις στοχευμένες δράσεις μας σε περιφερειακό και κεντρικό επίπεδο, την οργανωτική προετοιμασία μας σε επίπεδο νομών και ασφαλώς τις περιοδείες του Προέδρου καθώς και κεντρικών στελεχών του Κόμματος σε όλη την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα περιοδειών άλλωστε του Γραμματέα από τον Ιανουάριο προβλέπει μια σειρά από επισκέψεις και συμμετοχή σε εκδηλώσεις του Κόμματος, όχι μόνο στην ηπειρωτική Ελλάδα και τη Βόρεια (Ορεστιάδα, Καβάλα, Ροδόπη, Κιλκίς, Εύβοια, Πρέβεζα, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Κόρινθο) αλλά και στη νησιωτική όπως στην Κω, τη Λέρο, την Κάλυμνο, τη Νάξο, την Πάρο, την Αντίπαρο, τη Λήμνο, τη Σάμο, τη Μύκονο κ.α»