Εξηγήσεις καλείται να δώσει για ακόμη μια φορά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος για το ταξίδι του στο Λονδίνο. Ο κ. Καμμένος θα απαντήσει σήμερα στις 6.00 το απόγευμα από το βήμα της Βουλής σε σχετική ερώτηση που κατέθεσε ο γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ Κώστας Τσιάρας σχετικά με τον τρόπο πληρωμής του πολυτελέστατου ξενοδοχείου στο οποίο διέμεινε στο Λονδίνο.

Όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ενώ ο ίδιος και πάλι από το βήμα της Βουλής είχε δηλώσει ότι πλήρωσε με την πιστωτική του κάρτα τα έξοδα διαμονής, τελικά είχε πληρώσει μετρητοίς. Ο Πάνος Καμμένος καλείται σήμερα να απαντήσει για ποιο λόγο παραπλάνησε τη Βουλή.

Απόπειρα εξαπάτησης της Βουλής 

Απόπειρα εξαπάτησης της Βουλής καταλογίζει στον υπουργό Εθνικής Άμυνας η ΝΔ, με επίκαιρη ερώτηση του γραμματέα της κοινοβουλευτικής της ομάδας Κώστα Τσιάρα. Με αφορμή όσα είπε στη Βουλή ο κ. Καμμενος, ότι χρέωσε την πιστωτική του κάρτα για να πληρώσει το ξενοδοχείο που διέμεινε, ο κ. Τσιάρας υπογραμμίζει ότι «προκειμένου μάλιστα να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό του, ο κ. υπουργός κατέθεσε προς ενημέρωση της Εθνικής Αντιπροσωπείας την υποτιθέμενη απόδειξη από τη χρέωση της προσωπικής του πιστωτικής κάρτας».

Σύμφωνα, ωστόσο, με τη σχετική απόδειξη εξόφλησης του κ. Καμμένου στο ξενοδοχείο Mandarin που δημοσιεύτηκε στον Τύπο, προσθέτει ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, ο κ. υπουργός -εν αντιθέσει με όσα υποστήριξε ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής- φέρεται να εξόφλησε τον λογαριασμό του με μετρητά.

Με την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Κώστας Τσιάρας ερωτά τον κ. Καμμένο αν αντιλαμβάνεται το θεσμικό ατόπημα στο οποίο υπέπεσε, επιχειρώντας να παραπλανήσει την Εθνική Αντιπροσωπεία με ψευδή αποδεικτικά στοιχεία.

«Συναισθάνεται το μέγεθος του ηθικού του παραπτώματος και ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο ο κ. υπουργός κατασκεύασε ένα τόσο αυταπόδεικτο ψέμα;», είναι τα ερωτήματα που θέτει ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ.

Η αποκάλυψη των «Παραπολιτικών»   

 Ψεύτης ενώπιον της Βουλής ο Καμμένος: Πλήρωσε με μετρητά το ξενοδοχείο στο Λονδίνο    

Η εφημερίδα «Παραπολιτικά» με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της, λίγο μετά τους ισχυρισμούς του κ. Καμμένου ότι πλήρωσε με την προσωπική του πιστωτική κάρτα τα έξοδα του ξενοδοχείου στο Λονδίνο όπου διέμενε, αποκάλυψε πως οι ισχυρισμοί του υπουργού ήταν… ψεύτικοι και ότι επιχείρησε να εξαπατήσει το κοινοβούλιο. Μάλιστα, στο εν λόγω δημοσίευμα η εφημερίδα αποκάλυψε ντοκουμέντα από τις αποδείξεις πληρωμής του κ. Καμμένου.  

Ανέφερε σχετικά το δημοσίευμα: Ο υπουργός Άµυνας, στην προσπάθειά του να κάνει το µαύρο… κόκκινο σχετικά µε το πολύωρο πέρασµά του από φηµισµένο «ναό του τζόγου» στο Λονδίνο και να δικαιολογήσει την επιλογή του να διαµείνει σε ένα από τα πλέον πολυτελή ξενοδοχεία της βρετανικής πρωτεύουσας, αράδιασε ένα σωρό ψέµατα και ανακρίβειες, προκειµένου να παραπλανήσει τους συναδέλφους του στη διάρκεια της συζήτησης για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής σε ό,τι αφορά τις συνοµιλίες του µε τον ισοβίτη Γιαννουσάκη. Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκυβερνήτης της χώρας επιστρατεύει τη συγκεκριµένη τακτική.

Το ίδιο συµβαίνει κάθε φορά που οι καταστάσεις τον φέρνουν σε δύσκολη θέση και του δηµιουργούν τρικυµία εν κρανίω. Για κακή του τύχη, όµως, όπως συνέβη τόσες και τόσες φορές τους τελευταίους µήνες, τον διαψεύδει η ίδια η πραγµατικότητα, τα αδιαµφισβήτητα στοιχεία που βγαίνουν διαρκώς στο φως, καθώς και ο φωτογραφικός φακός, που τον συνέλαβε να προσπαθεί να χωρέσει µε αγωνία τα ψώνια από το απλησίαστο Selfridges στο πορτµπαγκάζ της ζηλευτής Jaguar που χρησιµοποιούσε για τις µετακινήσεις του (το οποίο αποδείχθηκε εξαιρετικά µικρό για τις χαρακτηριστικές κίτρινες σακούλες που κουβαλούσε µαζί του) και στη συνέχεια κατέγραψε σε όλο του το µεγαλείο το πάθος του ίδιου και της συντρόφου του για τη ρουλέτα και τις τολµηρές µπιλιές.

Οι αποκαλύψεις των «Π» έρχονται να εκθέσουν και πάλι ανεπανόρθωτα τον υπουργό, καθώς καταδεικνύουν ότι όχι µόνο διατύπωσε ανίσχυρα ψεύδη από το βήµα της Βουλής, αλλά ταυτόχρονα, παγιδευµένος µέσα στις ίδιες του τις πράξεις, έκανε χρήση παραπλανητικών εγγράφων, προκειµένου να ενισχύσει τη σαθρή επιχειρηµατολογία του. Πρόκειται για άλλον έναν κρίκο στην αλυσίδα των φωτογραφικών ντοκουµέντων που πείθουν και τους πιο άπιστους για τον εθισµό του Πάνου Καµµένου στη… ζωή ενός µεγιστάνα.  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα και τα ντοκουμέντα που εξέθεσαν για ακόμη μια φορά τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.