Πιάνει το ψαλίδι ο Τσίπρας και αρχίζει να κόβει κορδέλες σε μια προσπάθεια να πείσει ότι οι καλύτερες ημέρες για την Ελλάδα… έρχονται. Με το βλέμμα στραμμένο στη ΔΕΘ αλλά και στο αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί για την κυβέρνησή του ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει το επικοινωνιακό σόου για τα «έργα» της κυβέρνησής του και σήμερα πιάνει τα ψαλίδια και αρχίζει τα… εγκαίνια έργων.

Θα βρεθεί στην Ιόνια Οδό όπου και θα εγκαινιάσει το δρόμο τον οποί είχε παραδώσει άρον-άρον πριν μερικούς μήνες, λίγο πριν τις γιορτές του Πάσχα με αποτέλεσμα όσοι ταξιδιώτες πέρασαν από εκεί ταλαιπωρήθηκαν με πολλές ώρες. Οι εξαγριωμένοι ταξιδιώτες στα ρεπορτάζ των καναλιών φάνταζαν τότε στον Αλέξη Τσίπρα, όπως ο ίδιος μάλιστα είχε ομολογήσει «ικανοποιημένοι» και «χαμογελαστοί».

Αστεία η προσπάθεια του Τσίπρα να προσελκύσει επενδύσεις

Με συντροφικά χαστουκάκια, με αποτυχημένα αστεία, με ρόμπες και με άστοχα σχόλια ο Αλέξης Τσίπρας πιστεύει ότι ακολουθεί την κατάλληλη τακτική για να αναδείξει την επιχειρηματικότητα στη χώρα και για να προσελκύσει επενδύσεις. Χωρίς καμία σοβαρότητα και δημιουργώντας μια αστεία εικόνα ο πρωθυπουργός συνεχίζει… να εκτίθεται και να εκθέτει τη χώρα.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ