Στο Ευγενίδειο νοσοκομείο εισήχθη σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης κήλης.

Η επέμβαση έγινε το απόγευμα της Παρασκευής από τον Δημήτρη Θεοδώρου, επίκουρο Καθηγητή Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, γιατρό της Μονάδας Χειρουργικής Ανωτέρου Πεπτικού Συστήματος του Ιπποκρατείου, ο οποίος θεωρείται εξαιρετικός χειρουργός με σπουδές στις ΗΠΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας αισθάνθηκε έντονους πόνους την Πέμπτη και μετά από εξετάσεις αποφασίστηκε ότι πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα. Ο πρωθυπουργός εισήχθη στο νοσοκομείο στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής. 

«O πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εισήχθη σήμερα στις 15:00 στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, όπου υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση αφαίρεσης κήλης. Ο πρωθυπουργός θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου» τονίζει η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Επίσκεψη Πολάκη στο νοσοκομείο

Τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

«Ο πρωθυπουργός υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση πλαστικής κήλης. Είναι πολύ καλά, έχει ξυπνήσει και θέλει να ευχαριστήσει τους θεράποντες ιατρούς και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου» δήλωσε ο κ. Πολάκης, που σημείωσε πως ο πρωθυπουργός αναμένεται να λάβει εξιτήριο το πρωί του Σαββάτου.