Για τα ραντεβού και τις συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι μεταξύ αυτών και το κρυφό ραντεβού με εκπρόσωπο της τράπεζας Ρότσιλντ κατά την διάρκεια του ταξιδιού «αναψυχής» όπως καταγγέλλει η ΝΔ, έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ, με τους Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένου.    

Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι: «Ο κ. Τσίπρας συνάντησε, προφανώς  κρυφά από τον Καμμένο,  εκπρόσωπο της τράπεζας Ρότσιλντ.

Είναι αδύνατον ο κ. Τσίπρας να έχει τεχνική κατάρτιση για να αντιληφθεί τα όσα θα του έλεγε ένας τραπεζίτης αυτής της διάστασης. Συναντάται μαζί του δηλαδή χωρίς να συνοδεύεται από κάποιον τεχνικό σύμβουλο». Μένοντας στο θέμα ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε: «Την κρυφή συνάντηση δεν την ανακοίνωσε ο κ. Τσίπρας, θα έχει τους λόγους του. Ποιος όμως εγγυάται ότι η τράπεζα αυτή δεν θα αξιοποιήσει εις βάρος της Ελλάδος και των Ελλήνων τις πληροφορίες που ενδεχομένως να πήρε από τον Έλληνα πρωθυπουργό. Θυμάστε ότι ο κ. Καμμένος στο παρελθόν κατηγορούσε τις προηγούμενες κυβερνήσεις για κρυφά  ραντεβού με την τράπεζα Ρότσιλντ.

Άραγε ο κ. Καμμένος γνώριζε για την συνάντηση Τσίπρα με Ρότσιλντ; Εάν ο κ. Καμμένος θεωρεί την επαφή με τον Ρότσιλντ τοξική ή εάν άλλαξε γνώμη οφείλει να βγει και να το δηλώσει». Αναφερόμενος στο ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι και στην συνάντησή του με επενδυτή όπως έχει τονίσει και το Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: Δεν θυμάμαι ποτέ στο παρελθόν να πηγαίνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός να συναντήσει τους επενδυτές κι όχι να έρθει ο επενδυτής στο Μαξίμου. Στο περιθώριο συναντήσεων μπορεί να τύχει να γίνει, αλλά όχι να πάρει ο πρωθυπουργός το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και να τον επισκεφθεί».

  Αναφερόμενος στις επαφές του πρωθυπουργού με τον τραπεζικό επενδυτικό οίκο Rothschild θύμισε πως ο κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος κατηγορούσε κατά το παρελθόν τον Γιώργο Παπανδρέου για σχέσεις του με τους Rothschild οι οποίοι –όπως έλεγε- μας έβαλαν στο ΔΝΤ και καλούσε τον ελληνικό λαό να απαλλάξει την Ελλάδα από τους Rothschild.    «Εάν ο πρωθυπουργός είδε εκπροσώπους αυτής της τράπεζας χωρίς να έχει κανέναν τεχνικό σύμβουλο μαζί του, δεν μπορώ καν να φανταστώ τι είπε μαζί τους» τόνισε.   Ταυτόχρονα κατήγγειλε πως από μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανε στη Διαύγεια δεν προέκυψε ότι υπάρχει σύμβαση του ΟΔΔΗΧ με τον τραπεζικό αυτόν επενδυτικό οίκο.  «Όταν όμως δεν έχει τέτοια σύμβαση και μιλάει ο τραπεζικός οίκος με τον πρωθυπουργό της χώρας κρυφά, τότε κανείς δεν θα μπορεί να εξασφαλίσει τις πληροφορίες που έδωσε ο πρωθυπουργός της χώρας σε αυτούς» τόνισε.   Σημείωσε παράλληλα με νόημα πως η αρχική του εικόνα για την υπόθεση που είχε να κάνει με ένα διάλειμμα αναψυχής του πρωθυπουργού στο Παρίσι με την εικόνα που σχηματίζει ερευνώντας την υπόθεση μετά την απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου μέσω non papers μεταβάλλεται.   Ο κ. Γεωργιάδης προχώρησε σε σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της ΕΡΤ, Λάμπη Ταγματάρχη για το γεγονός ότι το χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων δεν μετέδωσε την είδηση της μετάβασης του πρωθυπουργού στο Παρίσι και τις καταγγελίες της ΝΔ.    «Δεν υπάρχει απολύτως καμία αμφιβολία και αισθάνομαι σχεδόν ντροπή για τη δημόσια τηλεόραση. Τον κ. Ταγματάρχη τον συμπαθούσα και τον θεωρούσα σοβαρό επαγγελματία. Μου είχε κάνει εντύπωση πως είχε μπλέξει με το ΣΥΡΙΖΑ. Το γεγονός ότι ο Ταγματάρχης δέχεται να παίξει αυτό το ρόλο είναι ντροπή του. Να δέχεται να βλέπει ένα δελτίο στο οποίο χρησιμοποιείται η δημόσια τηλεόραση μόνο για κυβερνητική προπαγάνδα με τρόπο που είχαμε ζήσει μόνο στην εποχή Μαρούδα. Στη θέση του θα είχα παραιτηθεί μετά από αυτό το δελτίο».

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε επίσης: Ο κ. Τσίπρας θέλει να ζήσει την μεγάλη ζωή και γι’ αυτό θέλει να παραμείνει στην εξουσία όσο περισσότερο μπορεί. Και είναι λυπηρό οι βουλευτές του να ψηφίζουν όσα τους ζητούν μόνο και μόνο για να ζει την μεγάλη ζωή ο κ. Τσίπρας εις βάρος του ελληνικού λαού. Και την συνάντηση αυτή έτυχε να την μάθω, πόσες έγιναν που δεν τις μάθαμε».   Σχολιάζοντας τα όσα διαδραματίστηκαν στο Ελληνικό με τον κ. Μουζάλα που εμποδίστηκε από τους μετανάστες και πρόσφυγες να περάσει μέσα το καταυλισμό ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για μια απαράδεκτη κατάσταση και συμπλήρωσε: «Αν αυτά γινόταν με κυβέρνηση της ΝΔ, δεν θα τολμούσε να βγει στο δρόμο ούτε ένας νεοδημοκράτης».